• 8ats.

    Etanolio poveikis kūdikio sveikatai.Ar gali atsirasti priklausomybė etanoliui ateity,jei kūdikis geria sirupus su nedidele etanolio koncentracija?

    Aš čia turiu omeny visus tuos sirupus,kaip Pertisunas nuo kosulio,Neuro,Notta ar Sedalia miegui pagerinti.Kokia Jūsų nuomonė apie tai?

    ruta26Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nemanau ir as,kad gali atsirast priklausomybe,juk ten visai nedaug jo buna ir kiekviena diena,juk nevartoja.Geriau tokius sirupus duoti negu antibiotikus,pastarieji tai tikrai kenksmingi yra.

    vitalijus

  2. 1
  3. 1
  4. 1

    Nemanau, kad atsiras priklausomybė, nes retai naudojama.

    iinnggaa

  5. 1

    Nemanau, kad gali juk nevartojama ištisai.

    rasa555

  6. 1

    Manau, kad gali atsirasti priklausomybė. Buvau nusipirkus "Sedalia" ir informaciniame lapelyje perskaičiau, kad gali sukelti priklausomybę ir pripratimą, todėl pavartojus dvi savaites (atrodo tiek buvo parašyta) reikia daryti pertrauką... Galbūt tai ir ne dėl etanolio, o dėl kitos kokios veiklios medžiagos. Tačiau žinant, kad etanolis naudojamas alkoholio gamyboje, tai tikėtina, kad gali sukelti priklausomybę kažkuriam vaistui..

    lydekaite

  7. 1

    Nemanau,kad gali atsirasti priklausomybe,jei tai vartojama esant reikalui,bet jei vartojama ne tada kada reiktu ar per daznai manau tada taip,nes organizmas pripranta ir nebeturi jokio veiksmingumo sirupas organizmui,o lieka tik kaip skanus gerimelis.

    Bosiene

  8. 1

    Aš ne specialistė..Bet manau, kad ne..Nes ir to sirupo ištisai gi nevartoja.,,

    Jorkaile