• 19ats.

    Kilo toks klausimas yra daug mamyciu prasanciu,jog prabalsuotu uz vaiku nuotraukytes,bet nesuprantu kodel visos prabalsavusios mamytes iskart pasiskelbia,kad prabalsavo?:)

    BosieneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    tiesiog mamytės, kurios pasisako, jog prabalsavo, nori parodyti, kad jos prašymas buvo tikrai pastebėtas :)

    lydekaite

  2. 4

    Na man atrodo,kad normalu,jog mamyte kuri prabalsavo, pasisako ir dar palinki sekmes :)

    Nojukas

  3. 4

    manau, kad jei jau dalyvauja konkurse - tai kodėl gi nepranešti čia ir mums, kad tiėtume galimybę prabalsuoti už gražią nuotraukytę :) man nesunku... jei turiu laiko- atsiverčiu pasižiūrėti, kokia ten nuotrauka, jei graži - balsuoju, jei būtų negraži - nebalsuočiau, ir viskas. juk ir prašo balsuoti jei mums patiks :) kartais nėra daug laiko - tiesiog praleidžiu tada tokius prašymus :) netrukdo man jie... o parašau todėl ,kad palaikau, juk jei prašė balsuoti - tegul žino, kad man patiko ir aš balsavau :) o taškelių kaip kažkuri sakė - taigi net ne visada ir būna uždėta jų, kartais taip ir stovi nuliukas :) be to už juos ir nelabai turiu ką čia pasiimti, tai tikrai ne dėl jų stengiuosi:) ir nematau čia nieko blogo

    Ineta_

  4. 4

    Pritariu padraikai. As niekada nebalsuoju jei to prasoma. Negaila man to balso tikrai, bet gaunasi nesaziningas balsavimas, negrazu taip elgtis. Nors ir pati dalyvauju konkursuose, kas prabalsuoja to ir uztenka. Man asmeniskai zema prasineti kitu forumuose kas uzdetu tas ka tavo nuotraukai. Bet cia tik mano nuomone. :)

    kvapni_feja

  5. 4

    nes nori gauti taska uz tai. o as tai niekada nebalsuoju. tai jau gaunasi nesaziningas dalyvavimas konkurse. ir kam dalyvaut jei pati skatini kad balsuotu?

    padraika

  6. 3

    tikrai ne visos prabalsavusios pasiskelbia:)

    wiktoriuke

  7. 3

    karta prasiau,bet admin istryne manoklausima,ai nebedalyvaujam jokiuose konkursuose,kur kuo daugiau reikia surinkti Like.geriau taip kur dalyvaut,va pries kelias dienas reikejo akropolio nuotraukoj pasizymet ir pasiseke is keliu simtu,laimejau kvietima i boulinga pazaisti.Man asmeniskai nelabai saziningi tie konkursai,kur reikia nuotraukas talpinti,nes ne konkurso organizatoriai renka,o zmones,kurie pribalsuoja,jei turi daug draugu Facebooke,visu prasai,dar cia mamanijoj paprasai ir laimi nesaziningai.

    ruta26

  8. 3

    As tik paklausiau neturedama nieko pries tiesiog smalsu pasidare,nes manau mamyte ir taip is balsu skaiciaus mato,kad kazkas atkreipe demesi,bet jei jau cia ir paklaust negalima,tai atsiprasau tada.nevisiems matyt gera diena pasitaiko.

    Bosiene

  9. 3

    Tam, kad parodytų, jog atkreipė dėmesį į prašymą.
    AR VĖL KAŽKAS NEGERAI???????????

    Auksare

  10. 2

    Nurodo savo balso numerį ir palinki sėkmės, dar pagiria nuotraukytę, manau tam žmogui turėtų būti malonu už padrasinimą. Aš asmeniškai jei prašyčiau tokios pagalbos, norėčiau, kad pakomentuotų nuotrauką, kad palinkėtų sėkmės ir padrąsintų.

    iinnggaa