• 21ats.

    Mamos ar tikite , kad mazus waikucius gali nuziureti ? Gal zinote kokiu budu galima leliukus apsaugoti nuo nuziurejimo?

    As tai pradejau tiketi :D pas mus yra tokia viena kaimyne , nelabai tokia maloni, ir kai as ja su wezimaiciu sutinku- vaikas klykt pradeda nesawu balsu, ir nenusiramina niekaip labai ilgai...siandien vel ja sutikom....

    Pingvin1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tiesa sakant as tuo netikiu, nei vienas zmogus neturi kazkokiu stebuklingu galiu kad galetu nuziureti ar uzkereti...nesekmes tik sutapimai. bet tai tik mano nuomone.

    mila1

  2. 2

    O as tikiu. Man paciai kartais susisuka galva, kai kokia bobute paziuri kreivai i mane, kaip sakoma yra zmoniu, kurie bijo piktu akiu, o kai kuriems tai nelempa... Siaip pagrinde sega grafkes, dar padeda, kai vaika aprengi ryskiai raudona spalva, tada tipo pikta aki atitraukia ryski spalva, dar vaikui ant kaklo ar rankos risamas raudonas siulas, o as tai kiekviena karta eidama laukan ir keisdama pampersa mergytei per veiduka perbraukiu 3 kartus tuo pampersu, labai padeda. Jeigu vaikui dar nera menesio, tai geriausia einant laukan ant vezimelio uzkloti marles arba buna paciame vezimelyje specialus audekliukas, panasus i marle, tai tada babulkos nematys vaiko ir vaikui bus ramu ir mamai :) Siap mano sesuo budama nescia nuo piktu akiu vos atsigavo... Tiesiog vaiksciojo turguje, o pas ja buvo labai labai didelis pilvukas, ir bobos tiesiog jai girdint ja apkalbinejo, tai isejusi is turgaus iskarto ir nualpo, gerai, kad jos vyras zinojo ka daryt, tai atsigavo. Tiesiog ne visiem tas lempa kaip jau minejau, bet buna juk visokiu bairiu... Atsarga gedos nedaro...

    nichte

  3. 2

    netikiu, bet tikiu, kad vaikai kažką jaučia. Pas mus vis užeidavo vyro bendradarbis. Tai vaikas nuo tada kai ėmė skirti kur mama ir tėtis pamatęs tą bendradarbį verkia ir verkia. Net kitame kambaryje išgirdęs jo balsą ar juoką ima verkti iki isterijos! Per kokią valandą priprasdavo prie jo ir jau atslinkdavo į kambarį... bet matyt dėl to tas bendradarbis nebeateina, nejaukiai jaučiasi, o ir man striokas būna kas čia dabar darosi.... Geriau vyrą pasikviečia į kiemą pakalbėti :) O vaikas taip elgiasi iki pat dabar (15 mėn)

    O dėl nužiūrėjimo netikiu. Labiau vaikai kažką jaučia. Gal emocijas, gal pati mama turi prieš tą žmogų...kaip sakoma nuo vaiko nieko nepaslėpsi :)

    lydekaite

  4. 2

    as tikiu,i vezimelio stogeli isek ziogeli (grafke)

    rasiuksas

  5. 2

    Netikiu tokiais dalykais,o siaip vaikas pamates svetima zmogu pradeda verkti ypac,jei dar nusisypso ar pasiziuri,o vaikuciui zmogus nepatinka ar neitinka.jokio nuziurejimo cia neizvelgiu

    Bosiene

  6. 1

    As tokiais dalykais tikiu, net seni zmones apie tai kalba. Isek ziogeli i vaiko drabuzelio vidine puse (i megstuko ar striukytes) galvute zemyn. Tai tinka ir suaugusiam zmogui. Nezinau ar tai veikia, bet tikrai nepakenks.

    Gienka

  7. 1

    Tikiu, nes kartais po kai kurių svečių vaikas porą dienų būna labai neramus ir irzlus. Apsisaugoti galima: apvilkti išvirkščią bodžiuką, įsegti grafkę(bet pavojinga), užrišti ant rankytės raudoną kaspiniuką, išėjus svečiams po tekančiu vandeniu nuplauti rankytes iki alkūnių ir su savo išvirkščiu rūbu nuvalyti.

    iinnggaa

  8. 1

    As tai zinokit tikiu,nes mano maziukas labai nijo akiu ir jau ne karta buvo nuziuretas,gerai kad vyro teta uzkalbineja nuo nuziurejimu issigandimu ir panasiai,dar ji patare vaikui kai kur einat i matoma vieta prikabinti raudona kaspineli,na kai prikabinom tfu tfu tfu bedu nera.

    Lafe

  9. 1

    mnau cia nenuziurejimas.tiesiog,vaikuciai jaucia,kas tai per zmogus.na,kad ir musu dukryte,lankemes pas kizoterapeute-tai ta visa valanda,kol ji mus apziurinejo praverke,tik spejus jai ieit i kabineta,mazoji apsipyle asarom.pansei ir su brolio zmona yra,kai jinai pasnekina mazaja,visada susiraukia ir nutaiso pikta zvilgsni,o kai bando ant ranku pasimt,tj visai blogai.tiesiog vaikuciams ne visi zmones patinka.

    musiukas007

  10. 1

    kaskaip netikiu tokiais dalykais

    sandi