Atsakymai

  1. 2

    nėštumas - ne liga. Galima maudytis, galima pasėdėti saulytėje, bet su saiku. Gerk daug skysčių, žiūrėk, kad silpna nepasidarytų besimaudant. Galbūt nepatartina dėl saulės, nes jei gausi saulės smūgį, ar šilumos smūgį tai nelabai bus gerai tiek tau tiek leliukui, bet jei su saiku pasėdėsi saulėje ir po to pavėsyje būsi neturėtų nieko blogo nutikti :) SVARBIAUSIA GEROS EMOCIJOS! Sėkmės!

    lydekaite

  2. 2

    As praeita vasara buvau nescia ir kiekviena diena vaziavom prie ezero ir as maudziausi nes buvo labai karsta ir sunku istvert be to gydytoja sake kad maudytis galima tik va degintis tik truputi,taigi maudykis drasei:)

    Lafe

  3. 2

    Degintis nereiktu, del maudymosi galima jeigu nera jokiu problemu su nestumo, bet as isdrisau issimaudyt ezere tik 8 menesiui prasidejus, pries tai bijojau.

    VJL

  4. 2
  5. 2

    Galima saikingai, aš ir deginausi ir maudžiausi ežere/jūroje, bet įbrisdavai tik už kelių šiek tiek, nes tie ežerai/jūros nešvarios, bijodavau kokio uždegimo nepasigaučiau. Degintis labai sakingai gali, bet man būdavo silpna pačiai ant saulės ir lįsdavau į pavėsiuką.

    iinnggaa

  6. 2

    as nerizikuociau maudytis,nei degintis.Pabraidyt galima,bet maza kas blogo nutiks

    ruta26

  7. 1

    geriau venk atviru vandenu ir deginimosi

    sandi

  8. 1

    na teko nesciai maudytis iki pat galo,nes karsciai dideli buvo.o del saules,tai jau vengdavau,pavesy budavau

    nesvarbu

  9. 1

    mano manymu maudytis nera gerai na dar ziurint koks tavo nestumas, o del deginimosi juk ziurek kad pilvukas gautu kuo maziau saules spinduliu. tepk kremais jei negali pakentet be maudyniu. Bet patarciau geriau nei degintis nei maudytis ezere geriau pabraidziok ir panasiai'

    Anonimas

  10. 1

    Mano drauge nescia maudesi ir gavo uzdegima...labai atsargiai reikia...

    Nojukas