• 10ats.

    nera pieno, jau 4 para po cezario, o pieno nera, vos keli balksvi lasai, maitinu misiniu, bet uzkietejo viduriai, ka daryti?

    mes jau 4 para po cezario, o pieno nera, vos keli balksvi lasai..maitinu misinuku..bet...pvz siand kudikis nekakojo..normalu, kad para nekakotu?
    gal neteisingai misini darau?! blogiausia, kad nera pieno-ir geriu ir duodu vis papuka-ir nieko, nebeziau, ka daryt-patarkit?
    kaip zinot, kad misinuka padarau gera ir kad gauna visu medziagu? pasimete esam.

    didex25Maitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirmiausia duok krūtį - tegul žinda, kad ir tuščia atrodo... paskui jau tik duok mišinuko... kai vaikas privalgo mišinuko, jis sotus jaučiasi ir netraukia taip dažnai krūties kaip reiktų, kad gamitųsi pienukas... bet dar gali atsirasti jo - tik kuo daugiau duok jam žįsti... sėkmės...

    Ineta_

  2. 2

    As taip pat po cezario, man pienukas atsirado ketvirta para, iki tol ispausdavau keleta laseliu priespienio. Svarbiausia pati pavalgiusi buki, gerki daug skysciu - ypac vandens, bei kuo dazniau duok kruti zisti. Kai jau tuos varganus lasiukus issiurbia - keisk kruti, tegu ir is kitos istraukia laseli kita. O tuomet gali ir misinuko pabaigai duoti, kad vaikiukas kiek ramesnis pabutu, leistu ir tau nusnusti. Nes turi butinai ir pati pailseti. Vaikutis tikrai neturetu priprasti prie buteliuko, taciau bent jau neverks istisai. As taip maitinau pirmasias dienas, ir, patikeki - jau sestas menuo prasidejo, o dukryte i buteliuka ne ziureti nenori :))) Laikykis! Beje, nuosirdziausi sveikinimai ;)

    VaiDziune

  3. 2

    valgyk daug chalvos ir gerk kakava, o del misinuko tai visa instrukcija yra parasyta ant pakuotes, svarbiausia milteliu nedeti i verdanti vandeni, nes tada visos bakterijos gerosios dingsta

    simute

  4. 1

    man daktare patare gerti nealkoholini alu kad pieno butu, arba gerti kakava. ir man tai pasitvirtino, 2men dingo pienukas ir tai susugrazinau ji atgal

    mamituke

  5. 1

    Man po cezario irgi tik 4 ar 5 dieną pienas atsirado. nenusimink, jei labai norėsi, tikrai maitinsi.

    marcipana

  6. 1

    man irgi buvo panašiai, vaikui labai truko pieno, jis nebėgo, todėl daviau mišinukus NAN H.A 1. Į puodelį įberdavau miltukų ir užpylus 37 laipsniu silumos virintu vandeniu išmaišydavau, tada supildavau į buteliuką. Gėrė su apetitu. Dėl tuštinimosi reikia paglostyti pilvuką, kojytes pamankštinti. Čia nieko baisaus, pirmomis dienomis ir aš dėl visko stresinau.

    vinipukas

  7. 1

    Jo,jo valgyk daug chalvos,jeigu nori svorio priaugti:)Bobuciu pasakos.Ne nuo maisto pienas atsiranda,o nuo dazno maitinimo.Darai klaida maitindama misinuku.Po cezario vaikutis sunkiau ismoksta teisingai žysti,todel pareikalauja is mamos daugiau pastangu:)

    deimile

  8. 1

    as neturejau 5 dienas po naturalaus gimdymo pieno.nors vaikuti vis laikiau prie krutines ir seseles vis sake,kad labai gerai,teisingai maitinu.taigi per 5 dienas taip nuciulpe,kad net kraujas pradejio begti..laabai skaudejio,o daktares vis sake kisk prie krutines turi atsirasti..truko kantrybe,nusipirkau elektrini pientrauki.viena diena patraukus su pientraukiu atsirado tikrai daug pieno,bet pientraukis nera gera iseitis.jei gali maitinti naturaliai geriau taip ir daryk,nes as paskui su pientraukiu visa laika ir traukiau..pienelio turejau tik 3 men.sako nuo pientraukio greiciau pasibaigia..

    Fantazija

  9. 1

    na, jei maitinsi misinukais tai pieno tikrai daugiau neatsiras-neprarask kantrybes, kuo dazniau glausk prie kruties, privalgydint tikriausiai ir misinuku teks, bet kuo dazniau glausi, tuo greiciau pienelis prads gamintis..beje, galvojimas kad neturi pieno ir stresas, jo gamybai tikrai pliusu neduoda, o kaip tik blokuoja smegenis, kad jo nesigamintu..atsipalaiduok, gal gali daktares patarimo kokio paprasyk ir pamatysi kaip galesi maitinti pati..

    safariE

  10. 1

    apie dvi paras ir pas mane buvo keli lašeliukai priešpienio, todėl sesutės liepė kuo daugiau maitinti. Na ir tečiąją ketvirtąją parą pienuko tiek prisigamino, kad atrodė sprogs krūtinė. Aš siūlyčiau visų pirma duoti krūtinę kai vaikutis ims zirzti tada tik mišinuką. O ant mišinuko pakuotės yra parašyta kokiu santykiu užmaišyti :)

    lydekaite