• 17ats.

    ar jusu dantistai taip pat iziodine uzdavineja klausimus?

    kiek buvau pas dantintus(ju turejau kelis)isziodina ir tada uzdavineja klausimus!kaip i juos atsakyti su isziota burna?juk nenustumsi dantisto rankos is burnos!ar jusu dantistai daro taip pat?

    FantazijaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pasitaiko kartais tokiu atveju. nors mano dantiste labai sneki, bet kai mano burna uzimta ji klausimais manes neatakuoja :) pasisnekam pauzese tarp dantu tvarkymo arba issiziojus pakanka atsakyti "ne" arba "aha" :))

    romantike

  2. 2

    būdavo, kad klausia dantistė, bet kad galiu išsižiojus pasakyti aha ir kitą garsą "išleisti", reiškiantį kad NE...

    Linara121

  3. 2

    Ir man kaip kvanka klausia kas kad purini galva nieko nesigauna jei klausia ar skauda ? tai papurinsi galva i sonus,bet kai klausia kada gimdyt? Akis pavartelioji ir viskas nes datos neimanoma islement,baigia darba tada atsakau,o ji ziuri i mane ir nesupranta i koki klausima atsakiau :)

    NORFA

  4. 2

    mano dantiste labai sneki todel daug kalba o ir klausineja. Tas labai nervuoja kai bunu issiziojusi o ji ko nors nereiksningo klausineja, o kaip atsakyt kad burnoje jos rankos arba prikista serveteliu

    tete

  5. 2

    na nepamenu kad būtų įnirtingai klausinėję, gal kokio klausimo ir paklause, bet galima galvos judesiais atsakyti, nereikia litanijų pažerti.

    Lulu

  6. 2

    einu pas pažįstamą, kur mama dirba. Tai ta pažįstama knaisiojasi po dantis, o mama sėdi šalia ir šnekasi jos abi apie mane, mano šeimą, kitus dalykus. Žiauriai norisi įsiterpti, bet negaliu, nes išsižiojusi :D O jei dar kokį juoką suskelia tai imu juoktis su svetima ranka burnoje :D

    lydekaite

  7. 2

    Juk galima atsakyti "taip'' arba'' ne'',paprasciausiai linktelint arba pasukiojant galva i sonus:)

    deimile

  8. 2

    Nea, tik kai susiraukdavau, tai paklausdavo ar labai skauda, o taip tai neklausineja :)))

    Nojukas

  9. 2

    siaip tai neklausineja,tik kai mato tai tik paklausia ar neskauda

    laimaa

  10. 1

    Taip ! as nezinau, kaip ma jam atsakinet

    Auksare