• 22ats.

    Ar naudojatės tokiomis paslaugomis, kai atveža į kiemą prekiauti ledus ar kiaušinius tiesiai iš mašinos?Klausimas daugiau aktualus, gyvenančioms didmiesčiuose ir daugiabučiuose.

    ruta26NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pas mus atveza taip ledus, bet niekada nesu pati pirkusi, man jie kazkaip ne kaip:) tik kazkada jau buvo velokas savaitgalio vakaras tai sededami su draugais pajuokavom, kad reikia eiti degtines paprasyti, vienas eme ir nuejo ir ka jus manot-turejo uzstaleje ir tos parduoti:))))

    Lukniukas

  2. 4

    Man tai asocijuojasi su kaimu, kur tik viena parduotuvėlė,ir ten kartą į savaitę atvažiuodavo tokios mašinos su prekėmis..Ech,vaikystė :)

    Nojukas

  3. 3

    Na ledu Lietuvoj niekada nemaciau, kad veziotu prie namu, o va Anglijoj kartais nusipirkdavau. Daugiau cia pieno produktus vezioja, tai dazniau nusiperku. :)

    Sandre

  4. 3

    Pas mus atveza bulves,kopustus,piena,grietine ir varske.Su bulvem tikrai nusivylem kazkokios saldzios tai daugiau nesigundom.Piena atveza tik kad uztenka vienam klientui ,gaila bet per kiemus kol apvaziuoja tiek ir teatveza galetu is vis nematonit zmoniu.

    NORFA

  5. 3

    Kazkaip neatkreipiau demesio, kad pvz Klaipedoje tai butu populiaru...nebent kokiu bulviu gali atvezti pasiulyti :))) bet tai as ju neperku, nes kazkada yra neprastai apgave, tai nebepasitikiu :))

    shenon

  6. 3

    anglijoj vazinejasi ledu masina.tai kai speju nueinu nusipirkt is ten ledu..labai skaniu buna:)

    Rima1

  7. 2

    bulvių ir morkų esu pirkusi. Pieno neperku, nes nėra patikrintas. Žinoma kaimiškas pienukas daug skanesnis, bet velniai žino gal jie patys nė nežino, kad jų karvė serga kuo nors... Kiaušinių taip pat neperku.
    Ūkininkų turgelyje kažkaip saugiau jaučiuosi.

    lydekaite

  8. 2

    Labai mielai naudočiausi, bet pas mus neatvažiuoja, senamiestis, nedaug gyventojų. Laimei, netoli yra turgus.

    marcipana

  9. 2
  10. 2

    Pas mus neatveza,netoli yra ukininku turgelis.tai ten perkuosi.

    aurikuka