• 32ats.

    Ar pasakyti draugei tiesa? Ar tyleti?

    Turiu geriausia drauge su kuria bendraujam daug metu. Is jos suzinojau, kad susitikineja su jaunesniu vaikinu. Is jos kalbu supratau, kad jei jis laaaabai patinka. Kartu kuria planus apie busima seima. Viskas atrodytu neblogai... Siandien parodziau vyrui jos nuotrauka su draugu. Ir vyras giliai nustebes, kad jis ji pazista. Pasirodio jis yra is labai turtingos seimos. Turejo mergina pora metu cia pykosi cia taikesi. Pagal mano drauges kalbas jis su ja issiskyres. Mano vyras sako, kad jis yra mergisius. Neseniai buvo susitike prie alaus ir pasakojo, kad turi kazkokia drauge su kuria susitinka ir ji visai nebloga (lovoje). Pasirodo ir su ta merina jis dar susitinka (buvusia atseit). Labai nustebau sita suzinojusi, mano vyras sako, kad jis ja vedzioja tik. O dar ir jaunesnis uz ja 6 metais. Dabar nebezinau ka daryti? Ar papasakoti draugei ta ka vyras sako, o jis blogo tikrai siaip sau nepasakys. Ar tyleti ir nesikisti?>Bijau,kad drauge nepatikes ir pamanys jog pavydziu,juk nesu su juo bendravusi tik kelis kart maciau is tolo. Ka patartumete? Sianadien svenciu savo gimtadieni ir jie atvaziuos svesti. Labai neramu del drauges, nes zinau, kad ji svajoja apie kudyki ir nenoriu, kad ji nusiviltu. Patarkite kaip pasielgti...

    lolitaaaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Viskas priklauso nuo to,kaip jus su drauge sutariate ir kiek laiko pazystamos,.Jei esate tikrai artimos ir geros drauges, bet nedvejodama pasakyk,ji tikrai supras ir bus tau dekinga...

    Nojukas

  2. 3

    Tiesiog nežinau, bet, kol pati nepamatyčiau jo su kita, pirmoji šios temos neliesčiau..., o gal viskas bus gerai, bet jei norit, kad draugė "atsibustų iš meilės sapno" ir pažvelgtų realybei į akis, paprašyk vyro, kad jis kaip nors užklaustų to draugelio, kuri čia, naujoji, ar senoji meilė, ar dar ką nors panašaus, žinoma, draugei girdint. Negražu taip elgtis, bet gal tada draugė susimąstys, ar tavęs paklaus, kodėl vyras taip užklausė, o tada, jei norėsi, galėsi papasakoti, ką vyras tau pasakojo.

    almyte7

  3. 3

    beje vyrai, kurie "myli visas moteris" visada kažkada suauga, subręsta šeimai. Kas žino, gal dabar taip ir bus. O pasakius, kad jis buvo šioks ir anoks tik pasėsi DAUG nepasitikėjimo draugės širdyje, tad ko gero tolimesnių santykių nebus verta tikėtis.
    Velniai žino kaip susiklostys šios poros ateitis, gal tas vyras velniškai įsimylės tavo draugę. O gal ir ne. O tu savo kalbomis iš karto užbrauksi brūkšnį jų santykiuose. Jei pamatysi, kad jie nesutaria, ar dar kas tada tikrai siūlyčiau pasakyti savo nuomonę apie tą vyrą.
    Pagalvoju jei būtų kas sakęs, kad mano būsimas vyras prieš mums susipažįstant buvo mergišius, tai ko gero ir nebūčiau su juo planavus ateitį, nes visur matyčiau jo flirtavimą su kitomis. Tokia aš jau esu. Gal tavo draugė į visą tai žiūrėtų pro pirštus, bet mana vis tiek jau tai patikrintų, tai bandytų pagauti - o čia ar gražūs santykiai? Manau tegul viskas rutuliojasi savaime :) O tu jau įsikišk kai bus kokia kebli padėtis dėl pavydo scenų ar pan.

    lydekaite

  4. 3

    Geriau pasakykit,blogiau nebus negu nutylesit.as buvau panasioj situacijoj kaip jusu drauge,mane vedziojo uz nosies,o drauge zinojo ir man nepasake,labai supykau ant jos,kai suzinojau kad visa ta laika visi zinojo,kad jis turi ne tik mane viena,bet ir kitas ir nutylejo,nebendrzujam su ta drauge jau gerus 6 metus.

    Jolka123

  5. 3

    Manau geriau karti tiesa negu saldus melas,elkis taip kaip noretuk kad su tavim drauge pasielgtu>Manau kuo greiciau suzinos tiesa,tuo maziau bus prisisvajojusi.

    pinakolada

  6. 3

    Geriau tyleti,bent jau as taip daryciau.dar nepatikes,o paskui liksi kalta ir draugyste nutruks

    ruta26

  7. 2

    As,tai perspeciau,kad nepuoseletu tusciu vilciu,o kaip ji pasielgs tai jau jos reikalas.Nemanau,kad pagalvos,kad tu jai pavydi,juk tu turi vyra.Pasakyk jai,ka suzinojai,o ji kaip nori taip tegul elgiasi.Cia jos gyvenimas,o tu jai nori,tik gero,nemanau,kad supyks ant tavęs del to:))

    vitalijus

  8. 2

    as ir nieko nesakyciau, nes jis gali buti bet koks mergisius bet sutikes mergina ja pamilti, pritariu 100 proc lydekaitei. man buvo situacija kaqi susipazinau su savo vyru, kad mani mama dirbo su jo pussesere, tai sake kad jis mergisius ir kad buciau atsargi. o kai mes susipazinom dingo visi norai zvalgytis kitur, visur vaziuojam kartu, daug laiko praleidzia su seima. tad geriau nesikisk leisk patiems jiems issiaiskinti. o jei matysi kad pysktasi ar ja apgaudineja tada ir pasakysi.

    wiktoriuke

  9. 2

    siūlyčiau nesikišti į kitus santykius. Kaip taisyklė liksi kalta.

    lydekaite

  10. 2

    manau kad nepatikes, o ir patikejus to savo draugo paklaus ar tai tiesa, jis aisku neigs, o jei ji aklai isimylejusi tai patikes juo, o ne tavim, o tada tu busi kalta... na jei jsi tikras mergisius tai manau ji greitai pati pamatys, o jei ne, tada bandyk bent aplinkiniais keliais irodyti, kad cia nera tas "vienintelis"...

    Adri