• 6ats.

    Ar gali vaikas 4 dienas nenorėti kieto maisto,dėl dantukų dygimo?Gyvas yra tik mamos pienuku.Ar reikėtų sunerimti?

    Prieš tai tris paras turėjo temp.Suviduriavo,pakosija.Atrodo kad visi požymiai kad dantukai kalasi(iltiniai).Ar dėl jų gali būti toks nevalgus?Seniau taip nebūdavo.

    raganaiteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nemanau, kad del to reiketu labai nerimauti. prasikals dantukai ir apetitas gris. svarbiausia, kad nors MP gauna ir nors kazkiek pasisotina. pries maitinima gali pamasazuoti dantenas spec geliu, gal kiek jos apšals, skausmas truputi pasimalsins ir tada gal nors viena antra rimtesnio maistelio kasni galesi iduoti.

    romantike

  2. 2

    manau tikrai gali, teko kazkur girdeti, kad iltiniai skaudziausiai kalasi (kiek tame tiesos nezinau.)

    titina

  3. 2

    pamiršau parašyti, kad ir mums iltiniai dygo+ dveji krūminiai. Išlindo vienu metu 5 dantukai - tai manau tokiu momentu valgyti nelabai vaikas nori...palūkėkit kelias dienas ir turėtų viskas praeiti. Nes anksčiau ir mums taip nebūdavo. Visada dantukai labai lengvai išlįsdavo, o dabar kažkoks siaubas buvo...

    lydekaite

  4. 2

    mano buvo gyvas tik mamos pienuku iki 6 mėn.

    labirinta

  5. 1

    oi pas mus budavo kad jau gerokai ugtelejes, kelias dienas laikosi tik mamos pienu..

    Jorkaile

  6. 1

    mums ką tik tas pats buvo. Nevalgė apie savaitę apart mano pieno. Na dar kokį plėšomą sūrį įsiūlydavau ar javainį... bet labai retai. Dabar viskas praėjo ir apetitas grįžo. Manyčiau dar neverta sunerimti jei tikrai matote, kad iltiniai lenda :)

    lydekaite