• 16ats.

    patarkite man mielos moterys.Vyras nenori eiti i darba.

    Gyvename metus laiko kartu,gyvenu uzsienyje.vaiku neturime esame dar jauni ir nesubrende seimai.Pries 3 menesius isejau is darbo-mazas atlyginimas.Vyras nenorejo,kad iskarto ieskociau kito darbo.Kadangi musu seimoje su pinigais problemu nera vyras uzdırba daugiau jei 2500tukst,man nereikia galvoti ka valgysiu rytoj.Vyras dirba reklamos agenturoje,10val per diena.darbas su kompiuteriu.

    Taigi prie esmes...

    As sedciu namie,priziuriu buiti,staitineju skelbimus ir iskausi tokio darbo kuris man patiktu,kuri dirbciau su meile.

    Viskas prasidejo vakar.
    Vyras pasiule pazieti kartu filma,jis jauciasi blogai,kadangi dirba ir mazai skiria man demesio.Ziurejom filma iki 2val nakties.Kaip minejau jis pats pasiule samoningai.Siandien 7 val ryte atsikeliau padariau jam sumustiniu i darba,ir i sumustiniu dezute idejau maza rasteli: Myliu tave.Maniau kad ji taip pradziuginsiu darbe.7.30val bandau kelti vyra,jis nesikiale.Sako kad labai pavarges.
    7:40 keşiu dar karta,kadangi jam darbas prasideda 8 val,bijojau kad jis paveluos.
    tada ir prasidejo,cituoju:

    As: Mielasis laikas i darba na kelkis,kokiu skaniu sumustinuku tau padariau.
    Jis: Nu taip taip,lengva tau kalbeti kaip as ariu visa diena,tu jug kaip as iseinu i darba miehi iki 12val o as kaip suo ariu kad tu butum laiminga,taigi tavo norai svarbiausi sioje seimoje,tai tau batu reikia,tai tusas pasibaige,tai drauges gimtadienis,tai dar kazkas.Eik dirbk pajusi kaip sunku yra.Man net 5 min pamiegoti ryte yra svarbios,as blet darbe 10 kartu veida einu plauti tam kad neuzmigciau ir del ko?Del ko man eiti i darba tam kad tu blet isleistum visus pinigus?
    As: po tokiu zodziu pradejau verkti,dar karta priminiau jam kad jis veluoja i darba.
    Jis: Leisk man miegoti,nenervuok manes nes as galiu trenkti,eik iscia blet.

    as isejau i kita kambari.Jis i darba isejo...pavelaves 3valandas.siuo metu jis darbe.Nezinau kaip suregavo rades mano rasteli su zodziais as tave myliu po tokio barnio.

    be to...isejas i darba jis pamirso viena telefona (turi net 2).Perskaiciau sms zinutes,o ten radau viena zinute su tekstu: su gımtadieniu mano laurute.

    As nezinau kaıp man elgtis? as dar nesıjaucıau tokıa uzgauta,gi jıs pats man sake nedirbtı nes uztenka pınıgu,o as is leto ıeskojausı tınkamo darbo,gı jıs pats vakar norejo zıuretı fılma...
    siandien 8val musu draugai pakvıete mus vakarienes.As nezinau ar man eiti?buti isdidi be to ta sms zinute su MANO LAURUTE mano izeide...Ta laurute jo buvusi bendradarbe.


    Atsıprasau uz neteısıngus sakınıus ar klaıdas,ilgai negyvenu lietuvoje.


    Prasau padekıte man,ar man buti isdidziai?kaıp reguotı kaıp jıs grıs namo? o jıs grız uz 3val,ar pradetı sauktı ır prasytı paaıskıntı kodel jıs parase MANO LAURUTE Su gımtadıenıu? ar eıtı su draugaıs sıandıen vakarienes? ka jus darytumete mano sıtuacıjoje po tokıu vyro zodzıu?ar man pultı ıeskotıs darbo?

    robkensoJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    visu pirma nesikarsciuok nes vyra supykdysi dar labiau ramiu tonu paprasyk kad jis tau paaiskintu ka reiskia ta zinute,pasakyk kad susirasi darba suprask kad jam sunku vienam dirbti o pinigus isleisti labai lengva dirbk uzsidirbk savo rubam kosmetikai ir pan..galesi leisti sau viska ir nereikes klausytis vyro sneku apie pinigus.issiaiskinkite ta zinute ir eikite kartu vakarieniauti

    reda20

  2. 4

    Visų pirma,nepasiduok emocijoms...Šaukimai,klyksmai irultimatumai nieko nepadeda...Kai jis grys,pažiūrėk,kaipo jis elgiasi.Jei ramus,tai galėtum bandyti užmegzti pokslbį, pasikalbėti, pasakyti,dėl ko nerimauji, kad tave skaudina toks elgesys ir panašiai.Pasakyk, kad jūs šeima ir kartu turite spręsti visus reikalus ir panašiai.Apie viską kalbėk atsargiai ir gražia forma.Ir paskui matysi kokia situacija bus dėl tos pačios vakarienės...O dėl tos žinutės...nežinai ar gerai būtų šiandien jo kažko klausti.Na nebent jis bus visiškai ramus,tada gali užsiminti..Sėkmes,tik nepasiduok isterijoms ir emocijoms.

    Nojukas

  3. 3

    tirai ruta ir as paskaiciau ta klausima man tai cia kazkas netikro lyg is tų knygu serijos svajoniu romanai ten lygei tokias pat nesamones paistomos kaip pas ja klausimuose pirma ievute dabar laurute pati nezino kaip meluoti ir pamirsta koki varda pries tai rase.man tai juokinga :)))))))))))))

    mamyciuke

  4. 3

    paciam pirmam tavo klausime buvo ievute,drb laurute,gal cia is kokio romano istorija surasei,nu kazkaip idomiai cia,ar is neturejimo,ka veikti,zaidimus zaidi.

    ruta26

  5. 3

    nesinervin ir apsiramink visak geraipagalvok svarbu tokiose situacijose islikti ramei, pareis is darbo pasakyk kad pamirso tel ir pasiteirauk kad paiskintu apie ta laurute gal ji ir yra viso jusu sio ryto pykcio priezastis nepagalvoji taip senaiu gal jis nedryso tau sakyti kad atves neskaudintu.

    mamyciuke

  6. 3

    anksčiau kai keldavau vyrą tai iš paskutiniųjų... žinoma jis nekeiksnodavo, bet niekaip negalėdavo prisversti atsikelti, nes amžinas miegalius yra :) Tai aš jam pasakiau, kad jei aš jį pažadinu ir jis nesikelia, tuomet nebežadinsiu daugiau. Vieną sykį pavėlavo, antrą sykį.... ir trečią kartą jau atsikėlė iš pirmojo žadinimo, nes nenorėjo darbe neigiamų emocijų :)
    O dėl tavo darbo... kai aš visą laiką dirbdavau tai negaliu patarti... mano vyras vis šneka, kad nori gauti gerą darbą, kad galėčiau nedirbti ir leisti pinigus tik savo malonumui, bet aš taip negalėčiau. Man reikia žmonių, veiklos, reikia būti reikalingai, turėti savų problemų darbe...ir kai išėjau dekretinių būdama nėščia tai galvojau išprotėsiu nuo nieko neveikimo... Kambariai sutvarkyti, valgyt paruošta, su draugėm apėjau parduotuves, kas dar? Sėdi ir lauki kol grįš vyras... man veiklos reikia.

    Gal tiesiog nesusikalbėjai su vyru? O ta žinutė velniai žino...geriau palauk daugiau įrodymų, neužsipulk be reikalo. Ir kaip kitos narės sakė nepasiduok emocijoms :)

    lydekaite

  7. 2

    tikrai mamyciuke,perskaiciau visus klausimus,tai juokinga ir graudu paliko,kazkas veikt neturi ka,nera net logikos jokios.klause,kaip pastoti,jei isitepciau ar pastociau,o va sitam jau klausime raso,esam jauni ir nesubrende seimai

    ruta26

  8. 2

    Manau pats laikas tau susirast darba,nes kai vyras islaiko moteri,pradeda jos nebegerbti,nevertinti,jam moteris tampa kaip nasta.... visada laikiausi nuomones kad moteris neturi but priklausoma nuo vyro,arba atvirksciai,nors buvo toks momentas kai buvau vyro islaikytine(buvusio draugo) tai jauciausi tokia nelaiminga,tokia niekam tikus,prisiekiau sau,kad ir kokia situacija bebutu seimoje,niead nesedesiu vyrui ant sprando(aisku nebent ne savo noru tfu tfu tfu),pabandyk susirast darba,manau poziuris iskart i tave pasikeis,nes jusu teises pasidarys vienodos,galesi atkirst kad ne vien jis pavargsta,ir kad jei jam sunku tegul ieskosi kito,lengvesnio darbo,o ne priekaistauja tau. Beja,paskaicius tavo aprasyma jis taves visiskai negerbia... susimastyk,kas bus toliau,nes jei dabar tokios nesamones,kaltinimai yra pas jus,kas bus kai atsiras vaikas....

    pinakolada

  9. 2

    Oi as tai tikrai buciau izeista ir tikrai savaite (kaip minimum)jis mano svelnaus balselio negirdetu.O tavo vietoje susirasciau greiciau sau mylima darba ir dirbciau savo malonumui,del tos Laurutes,tai kai prakalbeciau tada morala atskaityciau dar didesni,o vakarienes pas draugus tikrai neiciau nei siandiena,nei kita vakara kol viska neissiaiskinciau su savuoju,nes butu nemalonu tiek paciai sedeti susiraukusiai,tiek draugams.

    pavasarinuke

  10. 2

    MAMYCIUK kut tu radai ta sakini? :DDD
    sitepti sperma juokinga kiek laiko ji gyvena nuo asiuko ar gali pastoti keista )

    reda20