• 13ats.

    plauku cheminis, kaip plaukai, atdoto po cheminio? Ir ar ilgai jis laikesi?

    eisiu i kirpykla ir zadu pasidaryti lengva plauku chemini, labai noriu garbanotu plauku. gal kas ji daretes ir kaip plaukai, atdoto po cheminio? nes girdejau kad po njo plaukai atrodo kaip siaudai ir pradeda labai skilineti.. ir ar ilgai jis laikesi? dekoju jum uz atsakimus

    simuteGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    aš turėjau šitą džiaugsmą. Kad plaukai nebūtų kaip šienas, aliejuku vis galiukus patepdavau, kaukes dėjau, balzamus naudojau :)
    šiaip kaip sakoma, čia "tinginio šukuosena" - atsikeli ryte, su žele lengvai plaukus pagniaužai ir kaip nauja :)) superinis dalykas, tik plaukus reikia prižiūrėt, o ypatingai vasarą - purkšk puškalus su uv filtru specialius plaukam, ba labai nuėda saulė ir spalvą, ir labai sausėja

    Anonimas

  2. 3

    priklausomai nuo plauku,vienai draugei priziurint vos ne metus isilaike ir nepasakyciau,kad jos plaukai tapo pzeisti,o cia kaimynei po menesio kazkokie tapo ''pasiure''. zinoma priziurint galima islaikyti gan ilgai.o siaip jei itin kenktu plaukams tai kirpyklos tikrai nedarytu taip kad klientai vaiksciotu su ''nutriususiais'' plaukais.o kaip jie tinka cia priklauso nuo veido formu,kas vieniems tinka,kitiems gali ir netikti.

    NORFA

  3. 3

    senai lb buvau pasidariusi,bet db naujoves,geros priemones.manau jei priziuresi tinkamom priemonem,nieko nenutiks.ir be cheminio buna kad plaukai skilineja.

    aurikuka

  4. 2

    Aš dariausi ilgiems plaukams. Atrodė labai gražiai, tik galai nutriušo. Sunku būdavo šukuoti, bet laikė ilgai.

    marcipana

  5. 2

    dariausi tris kartus. Daugiau nebedarysiu. Labai daug priežiūros reikia, kiekvieną rytą bent pusę valandos vien tik plaukams skirdavau ir čia dar kai neplaudavau galvos! O kai plaudavau tai virš valandos. Būtina naudoti drėkinamąsias plaukų kaukes, nes po cheminio plaukeliai greitai ima triušti. Vienintelis pliusas,kad ilgai nesiriebaluodavo plaukai (sutvarkyti plaukai puikiai atrodydavo iki 5-6 dienų). Minusas tas, kad cheminio nebeišnaikinsi, plaukai turi ataugti. Garbanos visiškai išsileidžia, bet plaukai labai pučiasi, o ten kur nuaugę plaukai nesipučia tai labai ne kaip atrodo kai vidurį galvos plaukai pasipūtę (ypač matosi kai trumpesni plaukai).
    Jeigu turėsi kantrybės kiekvieną rytą su jais terliotis tai darykis, nes kam tinka tai man labai gražiai atrodo. :)
    Bet asmeniškai aš kai paragavus šio dalyko nebedarysiu niekada gyvenime :)

    lydekaite

  6. 2

    Kad ir kokios dabar geros preimones butu, plaukam vistiek stiprei pakenkia...Pagalvok,ar negaila plaukuciu tau ;)

    Nojukas

  7. 2

    Man asmeniskai nesilaike cheminis, dariausi pries isleistuves.. Bet nepakenke tiek plaukams.. Bet is palinkiniu rezultatu.. tai pas grupioke labai ne kazka atrodo.. Bet manau, akd cia priklauso ir nuo plauko iki to cheminio.. Jei pries tai jie buvo silpni, sakojasi ar labai slenka, tai tikrai ne i nauda.. o jei viskas gerai, tai manau, akd bedu labai dideliu nebus.. ;)

    _Lika_

  8. 1

    as tai irgi pries chemini.kai tiesus plaukai galima ivairiau juos sukuoti, pvz. bigudukai smulkus arba stambus, kuodas,sufenuoti paprastai arba sugofgruoti.as uz tiesius plaukus.

    raima

  9. 1

    paauglystej buvau susidejus, nes man atrodo visos kurios turi tiesius plaukus nori garbanotu, reikia daug prieziuros, nusiura plaukai, isiplovus galva kruva nesamoniu dedavau ant plauku kad garbanos graziai atrodytu kitaip atrodo kaipsieno kupeta

    Kalnietiene

  10. 1

    Aš patarčiau nesidaryti,ir negadinti plaukų.Kažkada irgi norėjau,bet labai džiaugiuosi kad nepasidariau.Nes draugė buvo dariusi prieš kokius šešis metus,tai dar tik dabar galutinai juos išsikarpė ir labai daug kad liktų tik sveiki plaukai.

    aidaS