Atsakymai

  1. 4

    buna buna kai prinervuoja sugadina nuotaika poto atsiprasineja :) nescia kai buvau nuotaika pradzioj keites labai stipriai :)

    lover19

  2. 3

    Siaip dazniausiai susigadina nuotaika, kai niekas manes nesupranta, nesupranta kaip pavargstu su vaiku, kai nejauciu palaikymo. O kai nescia budavau sugadindavo tai, kad vyras bambedavo jog anksti einu miegoti, nespeju paskui ji eiti ir t.t. :D

    Anonimas

  3. 3

    kaip kada. Iš tikrųjų kai pati netuiru nuotaikos, tai kažkam ją pagadint labai lengva. O kai pati geros nuotaikos, tai kiti įtakos neturi

    Dziungarija

  4. 3

    Man iš karto sugenda nuotaika kai laiptinėje prirūko. Visi turi balkonus ir nenori smardinti savo buto. Ypač žiemą kai lauke šalta ir nenori nušalti subinių, o laiptinėje šilta. Tada prirūko,ir viskas kyla į viršų. Aš gyvenu 8 aukšte. Tada atlapoja laiptinės langus šildymo sezono metu... vienus išnaikinu, tai kiti pradeda rūkyti. O dar gražiau buvo kai jauna merga prisidegė cigaretę lifte ir važiuodama iš 9 aukšto prirūkė. O aš su mažiuku laukiau lifto pirmam aukšte. Tai kai atsidarė durys dūmai tik pasklido. Tai jau tada susikapojom su ja... dar ir dabar netyčia susitikusios abi susižaibuojam..
    Dar labai sugadina nuotaika pikti ir nepatenkinti žmonės, kuriems viskas blogai, kurie vis dejuoja ir nieko nedaro tik dejuoja. Tada jie iš manęs išsiurbia energiją ir pati pasidarau pikta.
    Dažniausiai stengiuosi nepasiduoti emocijoms ir neimti giliai į širdį...

    lydekaite

  5. 3
  6. 3

    kadangi esu labai jautri tai nuotaika man lengva sugadint, ne taip pasakytas zodis ir as jau susinervinu

    vestina

  7. 2

    taip beveik kekviena diena,vaikinas arba mama

    Nervukas

  8. 2

    seip retai kas sugadina man nuotaika,bet aisku pasitaiko..kartais net ir nevietoj pasakytas zodis,intonacija gali sugadinti nuotaika..

    Fantazija

  9. 2

    vyras gan daznai arba mama,nes juos dazniausiai matau, ypac jei jiems buna bloga nuotaikaoman gera tai nervina kad jie susirauke buna

    Kalnietiene

  10. 2

    Nepasakyčiau, kad dažnai, kartais viešose vietose sugadina, parduotuvėje, kai pardavėja vos "sukasi", arba kai nori su vežimuku pravažiuoti ir prieš mane žmogus vos velkasi dairydamasis tokie dalykai siutina.

    iinnggaa