• 12ats.

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu vežimuke tai nereikia tos kepurėlės :) nepučia kiaurai...vaikučiui irgi labai karšta ir nesmagu kai prakaituoja. O per tokius karščius iš viso nerekomenduojama su visais mažiukais leliukais eiti į lauką. Nebent ankstyvą rytą kai oras kiek gaivesnis ir vėsesnis. Dabar tik pilna dulkių, ir sunkiųjų metalų ore, kurios susikaupusios vienoje vietoje.

    lydekaite

  2. 2

    Geriau nedėk,nes taip sušilęs vaikutis greičiau peršals.Apsuki nuo vėjo ir viskas.Nereikia augint šiltnamio sąlygom,nes greitai tada peršąla.Žinau vieni kai gimė mergaitė per daug stengėsi ir prirengta buvo,ir užklota vilnonių pledu,dar ant viršaus koldruke,ir pečius neužgęso iki kol atšilo orai,mergaitė šlapia būdavo.Tai viena kartą pernešė per lauką,pūstelėjo vėjas ir peršalus buvo.

    aidaS

  3. 2

    aš nedėdavau jau mėnesio. išvis kepurytę labai retai dedu -tik kai vėjas didelis... o juk nei vežime, nei mašinoj dažniausiai vėjas nepučia :) nuo pirmų dienų mes be kepurytės gyvenam :)

    Ineta_

  4. 2

    gal geriau nedek nas tikrai negerai jej galvyte sunta,,,po budele nelabai vejas ir papucia,, o jei ir bus tai juk vezimuka galima nusukt kad vejas nepustu...bent as taip darydavau

    Anonimas

  5. 2

    jei bunat uzuovejoj ar vezime po budele, tai galit i nedeti, nes jei sunta galvyte ir paskui perpucia gali buti dar blogiau.

    romantike

  6. 2

    Jeigu pavesi ir nera vejo,tai galima nedeti,nes susus galvyte.

    Jolka123

  7. 1

    jei vaikas sukaista,tai nedek kepures,as praktiskai preita vasara isvis nenaudojau vaikui kepures,turejom tokia plonyte nuo saules,jei vezime guledavo nededavau,jei nesdavau"kenguroj"tai uzdedavau

    ruta26

  8. 1

    Pravers kepuryte ir nuo vejelio, ne tik nuo saules

    Dziungarija

  9. 1

    Aš dėdavau nuo saulės medvilnine

    Auksare

  10. 1

    ojatus, visai kaip mano mama :)) as jau dvieju savaiciu nedejau, nesalta juk, ant skersvejo juk nelaikai vaiko. kai salciau ar vejas yra tada tai taip, bet jau ne yada kai +30 ))

    Adri