• 13ats.

    Laba diena,klausimas mamytems kuriu atrosios puses metu skirtumai yra dideli (10-15 metu skirtumas) kaip jus reaguojat i zmoniu zvilksnius kai einat gatve susikabine uz rankyciu ar kalbas?

    xeditukasxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O pas mane va kitoks variantas as uz vyra vyresne vyrui bus 22 o man 31 ir niekam neidomu, as pajaunejau su juo budama o maniskis suviryskejo dar labiau. Beje visi tik dziaugias kad mes kartu. O be to jo tevai ir panasiai mama antra kart istekejus tai ir vyresnes uz savo vura 9 metias. Tai is uosvenies puses priekaistu ner, o mano tevai dar ir dabar mano kad mes panasaus amziaus su vyru:)

    rasarockina

  2. 2

    na, žiūrint ar tėvai supratingi.... tiesa sakant aš savuosius tėvus supažindinau su savo dar būsimu vyru atjaunindama 10 metų :)) Jam buvo 35, o man 20. Pasakiau, jog jam 25 metai. O jie net nesuabejojo. Tik paskui po kokių metų pasakiau, jog jam ne 25 metai :))) Ir tėvai visai nepasimetė, nes labai gerai sutarė su juo, visad buvo laukiamas, matė, kad atsakingas ir ne koks treninguotas avis, kuris šlaistosi gatvėmis. :) Jeigu tas draugas tau patinka, tai supažindink su tėvais, o aplinkinių dėmesys tau neturėtų rūpėti - ne dėl jų gyveni, o dėl savęs.

    lydekaite

  3. 2

    niekaip nereaguoju :) Vyras gerai atrodo, todėl to skirtumo žmonės nemato. O jeigu ir mato aš nepastebiu jų reakcijų :) Galbūt pirmais pasimatymais vis pagalvodavau apie aplinkinių reakcijas, bet dabar kai eina 5 metai, tai tas skirtumas visiškai nebesijaučia nei fiziškai nei psichologiškai :)

    lydekaite

  4. 1

    manau taip reiks kaip lydekaite sako svelnei pameluoti =D

    xeditukasx

  5. 1

    Turejau vyresni drauga 9 metais, kaip jau viena mamyte rase ( panasi situacija ) , o as atrodau jauniau nei ant savo metu, tai is sono zmones pastebedavo amziaus skirtuma, bet labiausiai nustebino vienas nepazistamas vaikas, kai mano drauga pavadino mano tevu... Tada buvom sokiruoti abu :( Is tiesu nenoreciau didelio metu skirtumo ne i viena puse, nes senstant tai labai isryskeja. Kol jauni tai viskas gerai

    Anonimas

  6. 1

    visiskai i tai nekreipiu demesio

    zaikiuks

  7. 1

    Niekaip nereaguoju,visai nekreipiu jokio demiesio:) As net didziuojuosi kad mano vyras daug vyresnis:)

    Lafe

  8. 1

    musu skirtumas 9metai man 26 bet atrodau kaip vaikas-daug kas taip sako,alkoholio dar neteko nusipirkti neparodzius dokumento,daznai girdziu kad tevas su dukra arba del pinigu tikriausiai....:)

    Anonimas

  9. 1

    na tarp musu 9 metu skirtumas..tikrai nesijaucia tas metu skirtumas! niekada nebuvo jokiu replikeliu arba zmoniu zvilgsniu..

    Fantazija

  10. 1

    as bijau net tevu reakcijos kai jiems pasakysiu kad musu toks metu skirtumas man 20 o jam 37 metai

    xeditukasx