• 15ats.

Atsakymai

  1. 2

    as manau kad ir bus kairiarankis mano broliui taip buvo

    IlonaP

  2. 2

    pastebek kokia ranka meta kamuoli, ima piestuka, ar koki kita daikta. Mano ir musasi kaire :D

    Aurvile

  3. 1

    sunus viena karta daiktus, maista ima kairia ranka, kita karta desine. Jam dabar 1,1 m ir dar sunku ka spresti ar bus kairiarankis ar ne

    ginnta

  4. 1

    Skaičiau, kad jau gimdoj pradeda dominuoti kuri nors ranka, o 8 mėn. galima iš tikrųjų tai pastebėti. Mano dukrytė irgi viską pradėjo daryt kaire, labai anksti kairiarankiškumas išaiškėjo.

    marcipana

  5. 1

    negalima,man daktare sake kad iki 2mentu vaikui turi dominuot abi rankytes,jei ima pastoviai i viena rankyte tai tikrai nereiskia kad kairiarankis o tai reiskia kad jis iprates su sita rankyte imt,anot daktares tokiu atveju reikia pastoviai duot i ta rankyte daigta,kuria ima maziausiai,jos turi susivienodint.

    pinakolada

  6. 1

    manau dar per aksti spresti ar vaikas kairiarankis

    Lafe

  7. 1

    tikrai,kad negalima daryti prielaidos

    ruta26

  8. 1

    Dar per anksti daryti išvadas, buvo laiko tarpas, kai manasis imdavo viską kaire ranka, aš irgi pagalvojau, kad gal bus kairiarankis, bet po kurio laiko ir kaire ir dešine naudojasi, dar ir dabar negaliu spręsti kokia ranka dominuos.

    iinnggaa

  9. 1

    na gal dar ir mazas nuspresti jog bus kairiarankis bet mano sesers vaikas nuo pat pirmu dienu viska eme kairia ranka ir yra kairiarankis nedgi kamuoli spiria kairia koja

    simka

  10. 1

    Tikrai per anksti daryti išvadas. Mano sūnus visada imdavo kaire ranka viską. Taip pat jau dariau išvadas, jog kairiarankis, nes vyras tiek kairiarankis, tiek dešniarankis. Dabar sūnui beveik pusantrų metukų ir pastebėjau daugiau iniciatyvos dešinės rankos. Tai ne taisyklė. Dar viskas gali keistis.

    lydekaite