Atsakymai

  1. 3

    Anyta gyvena kitame Lietuvos gale, tai daznai neprivazines, mes ten daugiau nuvaziuojam, o mano mama irgi gyvena uz keliasdesimt kilometru, bet su ja dazniau susimatom. Taip kad, ne viena netrukdo mums gyvent :)

    almyte7

  2. 2

    labai retai anyta mirusi o mama y metus viena karta tik grysta is uzsienio tada tik apsilanko

    ielvai

  3. 2

    na anyta apie 2-3 menesius praleidzia lietuvoje (siaip tai gyevna JAV), jinai turi palangoje buta tad mes ten pas ja irgi lankomes, tad va tie 2-3 menesiai tai daug bendravimo, kartais sunervina, bet ir vel as ir pati noriu kad vaikai su ja pabutu-bendrautu, kad zinotu jog mociute turi.. o pas mama mes bent savaiteje karta apsilankom, kartasi dazniau

    vejune

  4. 2
  5. 2

    Anyta nesilanko pas mus, nebent mes patys nuvaziuojame. Ji kaime gyvena, tad nera galimybiu jai atvykti.Nepakesciau jei daznai landziotu vis, ae skambinetu.Labai branginu savo privacia namu erdve, ir sveciu nemegstu :)

    kvapni_feja

  6. 2

    kad ne,su anyta nesutariam tj dziaugiuos,kad ji musu namuose nesilanko,o mama retkarciais aplanko.

    musiukas007

  7. 2
  8. 2

    hm... anyta mūsų šiuose namuose nėra buvus nė karto. Yra buvusi kituose namuose. Ji namų šeimininkė, pas ją visad paruošta valgyti, gardžiai kvepia visi namai, pedantiškai visur tvarkinga, visad pilna žmonių namuose, šurmulys todėl mieliau mes visad važiuojame. Tuo labiau ten didelis plotas, namai, gamta.
    Mano mama atvažiuoja, tačiau tikrai neįkyri ;)

    lydekaite

  9. 1

    Retas.. mes pas ją dažniau važiuojam

    Jorkaile

  10. 1