• 17ats.

    mamytes kurios nuomojat buta,,,, ar buvo sunku apsiprasti naujoj vietoj,prie nauju kaimynu? ir ar daug ka keitete nuomojame bute,name?

    AnonimasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    keitėme tik interjero smulkmenas ir baldus perstatėme pagal save. SU kaimynais labai greitai susibendravau, nes labai daug turinčių mano sūnaus bendraamžių... Labai nemėgstu kraustymosi proceso iš senojo buto, bet labai patinka įsikurti, dėlioti daiktus į jiems skirtas vietas naujajame būste, mąstyti kaip pagyvinti kažkokį kampelį ir t.t.... šis malonumas man patinka ;)

    lydekaite

  2. 2

    tris kartus kjeitėm, man sunku. Aš labai jautriai reaguoju

    Auksare

  3. 2

    Man,tai nebūdavo sunku priprast naujoj vietoj.Labiausiai erzindavo tas kraustymasis,daiktų,rūbų tampymas iš vienos vietos į kitą.Nelabai ten ką būdavo keist,tiesiog susitvarkydavau taip,kaip man būdavo patogiau:))

    vitalijus

  4. 1

    Karta teko nuomotis busta. Jame daug ko nekeiteme, tik kambaryje tapetais issiklijavome, nes seni nuo dregmes apipelije buvo. Kraustymasis sunkus, varginantis dalykas. Dar ir emociskai sunku prie nauju vietu iprasti..

    Imbiere

  5. 1
  6. 1

    oi per 9 metus pakeiteme gal apie 10 butu....nepatikdavo nei kraustytis nei ieskotis tu butu,keisti tai nekeisdavau nieko-o kam juk nezinai kiek gyvensi,ka gali zinoti gal kita menesi seimininkai pareikalaus issikelti

    Anonimas

  7. 1

    mes labai dziaugemes persikele nes dabar zemiau gyvenam ir vieta geresne,kraustytis aisku kelias dienas kol susitvarkai,bet greit pripranti..kai atsikeleme seimininke pasake kad tvarkykites taip kaip savo namie darytumet,ta prasme palaikyti svara,tvarka.papraseme sudejo naujus langus,duris,patys tiesemes kilimine danga,nes vesu 1 aukste ziema,leido seimininke ko nereikia isnest i rusi,tvarkytis kaip patinka:) atvaziuoja tik kai parasau kad uz nuoma paduosiu,kas keleta menesiu,niekada netikrina,mato kad viskas gerai:)

    sandritute

  8. 1

    apsipratau per keleta dienu,persistatem baldus,persikabinau uzuolaidas,persitavrkem,taip,kad butu mums patogu,su kaimynais dar nekontaktavom per daug,tik vienai pasakem,kuri virs musu gyvena,kad savo suni naktim nutildytu,o tai pastoviai kaukdavo,nei nakti miegot,nei diena.Tai aprimo tas suo,o ta moteriske,jei sutinka mus laiptinej,tai peskom i 9 auksta lipa:-D.Karta ir policija kvieciau,nes automobilio signalizacija visa para be perstojo kauke,jokios ramybes,tai greit neliko tos masinos kieme,o siaip tai daugiau viskas normoj

    ruta26

  9. 1

    man nebuvo sunku apsiprast, ir su kaimynais pabendraujam :) ir keist nieko daug nereikėjo, tik stalą ir fotelius kitur perstatėm, virtuvėj savo užuolaidas pakabinom ir viskas

    auvilė

  10. 1

    mes gywename nuomuojamame bute, apsiprasti nesunku, gal tiesiog jau pripratau :) o butuose tai kaip kada reikia kazka keist, pvz kuriame dabar gywenam tai daug ka pakeitem, nes cia mums daug kas nepatiko, o va kur pries tai gywenom tai nieko nekeitem, tai cia manau nuo buto priklauso, kokiame stowi yra ir kokiame tu nori gywenti, aisku, kartais tiesiog skoniai skirtingi seimininku ir nuomuotoju :)

    Pingvin