Atsakymai

  1. 2

    Nuo metuku - tarybines desreles, o pomidoro ir agurko tik nuo dveju pradejo ragaut. Anksciau nė į burną neimdavo

    Jorkaile

  2. 2

    sunui virs metu tai desreles dar neduodu, nes ir patys nelabai ju valgome. O agurkus jau nuo kokiu 9 men valgo, labai juos megsta, tiek zalius tiek raugintus. Pomidoru dar nevalgo, nes skonis nepatinka

    ginnta

  3. 1
  4. 1

    na kazkur nuo to laiko kaip pradėjo eiti į darželį, bet nedažnai, kai mes valgome tai ir jis tuo ačiu valgo...o šiaip darome atys dešreles, tai žinome ka įdedame:)

    VilijaPovilioniene

  5. 1

    na mums 1,5m tai pietums desrele su bulviu kose yra tikras delikatesas.mesos ji nevalgo,tai kokia desrele dar isiulau.agurka irgi valgo puikiai,db kai darzuose ju pilna,tai skanau grauzia nei koki sausaini. na pomidora spjauna,skonis matyt nepatinka:)

    bantukas

  6. 1

    desrele labai retai duodu,vaikui 14 menesiu,o pomidorus ir agurkus pradejo valgyt pries gera menesi

    ruta26

  7. 1

    ragavo gal kokiu 10 menesiu, o seip nuo metuku

    vestina

  8. 1

    O kam tau tos desreles, juk jose visokio slamsto prikista. Nieko nera geriau uz naturalia mesa.O ir patys jas retai kada perkame. Agurka, pomidora jau valgo nuo 11 men

    kvapni_feja

  9. 1

    Agurką duodu nuo kažkur metukų kai jau drąsiai kramtė. Pomidorą daviau nuo 9 mėn, tik iki šiol nulupu odelę. Skaičiau, kad ta plona odelė prilimpa prie skrandžio sienelės ir trikdo virškinimą. Pieniškas vaikiškas dešreles jau esam valgę. Mums nepilnai pusantrų metukų.

    lydekaite

  10. 1

    Mum 9men, desreliu neduodu, pomidoro irgi dar nebandem, o zalia agurka labai skaniai grauziam :)

    Kikymara