• 8ats.

    dukrytei metukai ir menuo. naktim laaaabai prastai miega. uzmigdau apie 22 h, iki 1 h miega normaliai, o veliau keliasi kas valanda ir kruties baisiai reikia. ka daryti???

    pavargau jau taip puse metu naktim keltis kas valanda ;(

    eaa1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    oi pazystama situacija.mano mergytei buwo tas pats.isaugo.neduodawau ir viskas!

    Indraja

  2. 2

    nors manoji geria nakti misini ir arbata,jai db 1.5men ir iki siol daznai keliasi. Tikiuosi,isaugs.

    bantukas

  3. 2

    Manau yra raminanciu zvakuciu tik reiketu pasitarti su vaiku gydytoja. nota galima jau suduoti, biski nervu sistemai apraminti. tik aisku reikia konsultuotis su daktaryte.

    Baraniuka

  4. 2

    maniškis taip pat antroje nakties pusėje dažniau keliasi MP.. Jam beveik pusantrų. Bandžiau neduoti, tačiau visiškai išsibudina, verkia.. mes miegam pristūmę vaiko lovytę prie savosios ir nuėmę kraštą. Tai man keltis niekur nereikia tik arčiau atsigulu ir miegu. O jam to MP reikia tik užmigimui. Nei jis labai jį valgo nei ką. Tiesiog kelis gurkšnius pageria ir užmiega neišspjovęs... Tik va aš išsimiegu, nes šalia lovytė. Kai visiškai atpratinsiu nuo MP dieną, tada imsiuosi nakties.

    lydekaite

  5. 1

    mum ir taip buvo,nustojau maitint nustojo bludit naktim bet negarantuoju 100proc kad del to, gal dantukai kamuoja?

    Kalnietiene

  6. 1

    P.S čia ne nervai, o įpratimas prabudus užmigti su papuliu dantyse. Kitiems vaikams užtenka paglostymo, rankytę palaikyti ar vandenuko pagerti ir toliau ant šoniuko miega, na kartais pazirzia, bet ir toliau užmiega. O čia mes pačios kaltos. Nemanau, kad reikia kišti vaistus nuo nervų (kad ir žolelių pagrindu). Arba išaugs arba tas vargas baigsis kartu su MP nutraukimu. Teks laukti. Negi dabar migdomuosius girdysim vaikams, kad pačios išsimiegotume :)) Tai būtų pernelyg savanaudiška..

    lydekaite

  7. 0

    Ir mano mazajai 1.1m ir vis dar reikia pries uzmiegant papo,nors pieno turiu jau labai mazai.Taciau matyt uztenka keliu gurksniuku.Ir nakti daznai keliasi,pradeda iskarto verkti,jei neduosu papo,isirekia,o tik padavus-uzmiega.Pati neisimiegu,pavarkstu nuo daznu kelimusi.Diena kartais uzmiega pati.

    brigita

  8. 0

    dygsta ir dantukai.... matyt jau po truputeli reik maitinima nutraukinet

    eaa