• 10ats.

    Ar nebūna problematiška nupirkti vaikui batukus,kai vaiko kojyte putlesne?

    Maniskio berniuko 15 mėnesių kojytė putli ir plati.Tai sudaro nemažų problemų matuojantis batus.Nes kaip pastebėjau,jei gražūs batukai-tai labai siaurai kojytei:-)

    ruta26Rūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as visada iskart imu vaika ir matuoju.

    tikmama

  2. 2

    Va,va mums lygiai ta pati problema,kiek matuojam niekas netinka.Vieninteliai kas tinka,tai ortopedinė avalynė.Mūsų kojytė ne tik plati,bet ir kelta,taip kad batams tenka pakloti nemažai pinigėlių:)

    vitalijus

  3. 1

    ooo taaaip.... kad ir siandien del basuciu ismaisem visas parduotuves, urmo baze, turgu ir tt ir ka ir nieko tinkamo neradom... radom tiksliau, vienas basutes kurios pasirode tinkamos, isskyrus ju kaina (125lt), tai nelabai maciau uz ka tiek moketi... siaip nelenda koja beveik i visas, o jei ikisam tai buna kad lipuko neuztenka kad tvirtai laikytu.. su batukais tas pats buvo tai batukus pirkau devetuose, radau vienus naujus su etiketem dar, kitus kiek avetus, bet abeji tiko, ir geros kokybes odiniai (clarks) batukai, o kainavo tikrai maziau net uz tokius pacius devetus is uk pirktus, kuriuos skelbimuose pardavinejo mamos, nes tycia paieskojau ir radau - nes tie modeliai vis dar gaminami... o basutes teks nesioti dydziu didesnes, nes esam gave dovanu.

    Anonimas

  4. 1

    taip yra problematiska,mano merginos putlios ir keltis yra tai labai sunku,bet ieskom tol kol randam:)

    gintarevilte

  5. 1
  6. 1

    Labai vargina tas ieškojimas... bet jau perpratau kojytę ir ieškau batukų kur reguliuojasi visas batukų plotis. Niekada neperku nematavus - nerizikuoju :)

    lydekaite

  7. 1

    mano abieju berniuku kojytes placios,bet kol kas bedu neturime del batuku.Yra spec.platesnem kojytem batuku Superfitt,Richter,ecco,Gabor aisku ju kainos yra nemazos,bet atitinka ir kokybe.

    Anonimas

  8. 1

    va cia musu didziausia beda su batukais,nes jos kojyte plati ir putli tokia,tai labai sunku issirinkt batukus,visada ieskom bateliu praplatintu.

    sandradan

  9. 1

    Tikrai taip. Mes ta pacia beda turejom. Iki siol is ecco perkam batukus nes ten uzsegimai pritaikyti ir putlesnem kojytem. Tik kainos ten nezmoniskos.

    dublemum

  10. 1

    mano sunelio kojyte nera labai plati, bet ir tai buna batuku, kurie per siauri. tai placiai kojytei ytariu isvis problema.

    padraika