Atsakymai

  1. 4

    miltu, dziuvesiu, kiausinio galima netgi siek tiek virtu bulviu koses, jas visada dedu i cepelinu tarki tai niekad neissiverda , gerai sulimpa:)

    CARIBIO

  2. 2

    o kam jį vartyti?niekada to nedariau.gal per skystos bulvės buvo?aš visada nuplikinu tarkius verdančiu pienu.man skysto kugelio nepasitaikė iškepti.

    emiliukas

  3. 1

    Niekad nededu miltų. o kad jis skystesnis, tai bus "šlapesnis ir skanesnis"

    Dziungarija

  4. 1

    man keptuvej kai kepu ir gaunas skystas,neina apversti,tai supjaustau i ketvircius ir ta kiekviena ketvirti tada atskirai apverciu

    ruta26

  5. 1

    o kam ji apvertineti? Skystas geli but del to,kad sviezios bulves.arba per daug pieno

    bantukas

  6. 1

    ziurint kiek laiko ji kepi... o kam ji varyti as niekada nevartau :)

    ErikaP

  7. 1

    tiesiog palauk ilgiau, ir tada versk

    Jorkaile

  8. 1

    aš kepiau keptuvėje, ne orkaitėje :) reikia vartyt..

    Auksare

  9. 1

    O kam ji vartyt ? supili tarkus i skarda ir lai graziai kepa ir puikiai iskepa be jokiu vartymu , niekad nededu jokiu miltu ar dar kazko , gal perdaug pieno pripylei?

    Mazute

  10. 1

    tai neversk..orkaite turetu kepti is virsaus ir apacios..

    Fantazija