Kepu kugelį, gavosi kažkoks per skystas.. net apverst negaliu.Ar dar galiu ką nors į jį įdėt?
Miltų pvz.?
Miltų pvz.?
miltu, dziuvesiu, kiausinio galima netgi siek tiek virtu bulviu koses, jas visada dedu i cepelinu tarki tai niekad neissiverda , gerai sulimpa:)
o kam jį vartyti?niekada to nedariau.gal per skystos bulvės buvo?aš visada nuplikinu tarkius verdančiu pienu.man skysto kugelio nepasitaikė iškepti.
Niekad nededu miltų. o kad jis skystesnis, tai bus "šlapesnis ir skanesnis"
man keptuvej kai kepu ir gaunas skystas,neina apversti,tai supjaustau i ketvircius ir ta kiekviena ketvirti tada atskirai apverciu
o kam ji apvertineti? Skystas geli but del to,kad sviezios bulves.arba per daug pieno
ziurint kiek laiko ji kepi... o kam ji varyti as niekada nevartau :)
tiesiog palauk ilgiau, ir tada versk
aš kepiau keptuvėje, ne orkaitėje :) reikia vartyt..
O kam ji vartyt ? supili tarkus i skarda ir lai graziai kepa ir puikiai iskepa be jokiu vartymu , niekad nededu jokiu miltu ar dar kazko , gal perdaug pieno pripylei?
tai neversk..orkaite turetu kepti is virsaus ir apacios..