• 3ats.

    gal kas zinot kur nebrangiai ir su narkoze tvarko dantis vaikui kaune

    Sveikos mamytes,. Turiu sunu kurem tuoj 9 metai bet jis nesileidzia dantu dvarkyti. Issizioja kol apziuri. Ikalbinejamas nepasiduoda. Neismastau ka daryti. Padekit.

    LantaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Aš tik Vilniuj galiu patarti.. Gal ne į temą. Bet Žalgirio stomatologinė klinika yra valstybinė ir net iš kauno jus gali čia atsiusti. Mūsų vaikiukui darė sedacija/nuskausminima/uzmigdyma šitoj klinikoj.

    Jorkaile

  2. 1

    aciu lydekaite. Nes nezinau ka ir be daryti. Ryt eisim pas savo poliklinikos stomatologa. tai dabar bandau ikalbineti. Gal pavyks.

    Lanta

  3. 1

    Žinau, kad tvarko dantukus Kauno klinikose su pilna narkoze. Reikia gauti siuntimą. Tačiau ar tokiems dideliems taiko pilną narkozę tai negaliu pasakyti. Man minėjo, kad skiria pilną narkozę visai mažiukams, kurie negali ramiai pagulėti, kurie turi tam tikrų negalių, tikų ir pan. Bet jūsų jau didelis :) Reiktų pasiteirauti - jeigu ir tokiems dideliems daro, tuomet tik siuntimą reikia gauti ir pereiti per kelis daktarus, kad gautumėte sutikimus. Bet laaaabai abejoju, kad tokiam didčiui taikys. Nebent eitumėte ten be siuntimo, privačiai ir mokėtumėte pilną kainą, kuri sieks nemažai Lt. Na, pasiskambinkite - juk info teikia nemokamai :)

    lydekaite