Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    manu turetu uztekt,mano dukryte irgi pieno negeria,tai irgi stengiuosi dazniau jogurto arba varskytes su sausainiais sumaisau,o pusryciu visai nevalgo,tik kakavos buteliuka isgeria,kazkaip ji daugiau vakare valgo.

    kriste2

  3. 1
  4. 1

    as tai esu tokios nuomones, kad jogurtai ir panasus visokie gardesiai yra tik uzkandis ir jie rimto maisto neturi atstoti. ir jei kasdien pusryciams tik jogurtai nemanau, kad tai yra gerai. laikui begant nuo ju gali padideti skrandzio rugstingumas. vaiko meniu turi buti ivairus, neapsistokit prie vienodu pusryciu. jei vaikas megsta jogurtus pamaisykit su varske, uogomis - bus maistingiau, arba papjaustykit smulkiai ar patarkuokit ivairiausiu vaisiu ir tada uzpilkit siek tiek jogurto - bus sociau ir sveikiau.

    romantike

  5. 1

    Jogurtuose gausu baltymu ir angliavandenių (šneku apie grynus ekologiškus jogurtus). Jogurtas nėra ypatingai maistingas ir labiau tiktų valgyti tarp pagrindinių valgių, kadangi jogurtas greitai virškinamas, iš jo energijos gaunama minimaliai.
    Aš geriau siūlyčiau ką nors maistingesnio ir geresnio energijos šaltinio pvz kaip įvairios košelės ar kažką panašaus. Arba prie jogurtuko pasiūlykite dar ką nors tikrai maistingo ir sveiko - pvz ruginę duonelę, sveikuolių sausainuką ir pan.
    Manasis jogurtą valgo tik priešpiečiams arba pavakariams. Nes tuoj apsisukęs vėl valgyt prašo. Jei jūsiškis vaikas iki pietų ar priešpiečių būna sotus ir neprašo valgyti, tuomet matyt užtenka tokio energijos šaltinio kaip du indeliai jogurto :) juk vaikas vaikui nelygu ;)

    lydekaite

  6. 1

    Cia manau nuo vaiko pacio priklauso ar jam uztenka ar ne,jei vaikutis parodo,jog daugiau nenori,tai sotus vadinasi:)

    Bosiene

  7. 1

    pusryciams reikia koses, bet kadangi manoji nevalgo tai duodu kazka kito.

    bantukas

  8. 1

    cia ir nuo vaikiuko priklauso,jei jis nepyksta tai jam tikriausiai pakanka,paskui jeigu socius pietus pavalgo

    Kalnietiene

  9. 1

    mano vaikas 1 metuku ir 2 sav..ryte nebegeja valgyti...dazniausiai ryte taip pat valgome jogurtukus..nes kosiu ar dar kazko rytais tikrai nevalgo..suvalgome 2 tuos mazycius jogurtukus..jei vaikas daugiau nenori juk neikisi daugiau.manau kiek suvalgo tiek uztenka.

    Fantazija

  10. 1

    pas mus ta pati situacija,ryte vaikas neturi apetito,vos koki sumustini isiulau ar jogurta,manau du jogurtai per akis,ziurint dar koks riebumas

    ruta26