• 6ats.

    astma. 4 m vaikas daznai sergame bronhitu, gydytoja nori deagnozuoti astma, ka apie tai manote?

    mano dukrytei 4 m, daznai sergame bronhitu, geriame antibiotikus, ir dabar gydytoja nori mums pripaisyti astma, nors dukryte nedusta. ka jus manote i tai?

    viilmmaaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na, daktarai geriau žino... Ir astmai nebūtinai būdingas dusimas iki mėlynavimo. Geriau iki to neprieiti, patikėkite manimi. Jei jie nori tai "pripaišyti" tai ko gero ne šiaip sau... vaikai kartais išauga iš astmos (žiūrint kokia tai astma). Bet jei jūs abejojate gydytojo kompetencija, tuomet nueikite pas dar vieną. Jei nuomonės sutaps, vadinasi mažai šansų, kad du daktarai gali "pripaišyti" astmą vaikui, kuris ja neserga. Nesirkite..

    lydekaite

  2. 2

    gali but pati pradzia. as irgi jau itariu kad man bus, bet dar reikia pas daktarus.

    IlonaP

  3. 1

    dekui uz atsakymus, mes taipat darome inhaliacijas nuo ju zinoma pagereja, na ziuresi m kaip cia bus ,eisim pas pulmonologe,gerai turbut parasiau,paziuresim ka ji nuspres. Sutinku,kad astma baisi liga,bet tikiu,kad issigydisim:}

    viilmmaa

  4. 1

    as pati sergu astma,ir buna,kad ilga laika be vaistu isbunu,bet toji liga visur pas mane figuruoja.taip pat,kaip ir jusu vaikuciui,daznai visokiom ligom sirgdavau,o astma pripazino,kai jau 11,ar 12 metu buvau.o tiesa pasirodo ta,kad jei butu laiku diognozave,buciau ta astma isaugus,o dabar ji mane iki pat senatves kankins.taip,kad dziaukites turedama gera gyditoja.

    musiukas007

  5. 1

    Pritariu Lydekaitei visu 100 proc. Bet pasitikrinkit butinai pas kita gydytoja, nes astma ne siaip liga....

    reda83

  6. 0

    mano sunus labai daznai sirgo bronchitu,jau daktarai sake bronchitine astma.Vaikui tikrai sunku budavo kvepuot kai bronchus uzguldavo,o antibiotikai irgi nera iseitis.Mes tai tik susirge iskart griebdavom inhaliatoriu ir garindavau su spec. vaistais labai gerai padedavo.Antra gal pas jus namie kur pelesis yra?Mum dabar jau 6metukai ir tikiuosi po truputi baigiam issikapstyt,nes tik mazas kosulys ir is kart garinames druskos tirpalu,o jei ne padeda su vaistukais,bet antibiotiku nevartojam tai tik paskutiniu atveju,nes jie nieko gero tik organizmas nukencia.Tad meginkit ir jus klaust gydytojos del inhaliaciju gal pades ir jum

    Anonimas