Atsakymai

  1. 4

    man kaip ir Agnei padeda vonia.. viena diena taip skaudejo galva, kad galvojau isprotesiu :((( nuejau pagulejau vonioj ir praejo :)))

    kristale

  2. 4

    Yra vieni tokie homeopatiniai vaistai nuo galvos skausmo,gal juos galima vartoti;;
    "SPIGELON" aprašymas
    Spigelon
    50 tablečių

    SUDĖTIS

    1 tabletėje yra Spigelia anthelmia D3 30 mg, Atropa belladonna D3 30 mg, Bryonia cretica D3 30 mg, Gelsemium sempervirens D3 30 mg, Melilotus officinalis D3 30 mg, Natrium carbonicum D3 30 mg, Acidum silicicum D12 60 mg, Thuja occidentalis D12 60 mg.

    INDIKACIJOS

    Konstituciniai galvos skausmai.

    KONTRAINDIKACIJOS
    Nežinomos

    ŠALUTINIS POVEIKIS
    Nepastebėtas

    Sąveika su kitais preparatais
    Nežinoma

    Dozavimas ir vartojimo būdas
    Jei nepaskirta kitaip, vartoti po 1 tabletę 3 kartus per dieną (laikyti po liežuviu, kol ištirps). Jei liga ūminė - pradžioje (pirmas dvi valandas) po 1 tabletę kas 15 min.

    debesėlis

  3. 4

    yra vaistinej tokie vaistai jie skirti specialiai ir nescioms ir maitinancioms,nepamenu pavadinimo bet paklausi ir turi jos zinoti ten yra zoleliu piliules nes as pati geriau kai laukiausi,butinai nusipirk jei lb skauda nes man buvo nepakeliami skausmai.

    Daluze

  4. 4

    Mane irgi labai daznai kankina galvos skausmai.Ir man labiausiai padeda grynas oras.Pora valandu lauke ir skausmo kaip nebuta:)

    rimrem

  5. 4

    Neturi kokio mentolo tepaliuko patrinti smilkinius? Gal vertėtų paieškoti ir skausmo židinio?

    elegancija

  6. 4

    nespejau nieko naujo nuo galvos skausmo israsti. Gal labiausiai suveikia saltas, dregnas ranksluostis ir truputis pogulio :)) Arba, atvirksciai, man dar labai padeda silta vonia su saltu gerimu. Pabandyk, gal ir tau tiks.

    Agne

  7. 3

    Dar prisiminiau :) su balzamu "Žvaigždute" tepdavau smilkinius arba kakta

    almyte7

  8. 3

    Man irgi ginekologe rekomendavo is karto po maitinimo isgerti ibupromo tab.

    almyte7

  9. 3

    o as vaistineje pries savaite klausiau tai nieko negalejo pasiulyti....kadangi jau maziau maitinu tai isgeriau ir nepritaikytus maitinanciai nes skausmas jau buvo nepakeliamas.....
    Daluze,jei prisimintum pavadinima parasyk :) manau ne vienai butu naudinga info :)))

    Rita

  10. 2

    man kai skaudejo galva, gydytoja buvo patarusi vaistus gert iskat po maitinimo. Geriau paprasta ibumetin kuris veikia tik 6val, vaikiukas valge kas keturias, tai sake, kad nekenkia

    erika1984