• 17ats.

    Ar pritartumėte,kad vyras būdamas su vaiku sulaukia daugiau merginų dėmesio? vienas vyrukas pasakė,kad čia super dalykas,pasiimti pvz sūnėną ir eiti i miesta,merginos pačios užkalbina:)

    sandrituteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikrai taip :) jeigu vaikas jau vaikšto tai iš vis lengva. Vaikas tuoj pribėgs, mergina pagaus ar sudrausmins, o jeigu pati su vaiku tai iš viso super greitai ima rasti bendrų temų :)
    Ir nebūtinai tėtis su vaiku, gali ir mamytė su vaiku puikiai surasti gerą pašnekovą kitą tėtį :) Būtent vaikas suveda pašnekesiui. Man ne viena karta buvo kai vaikas su kitu vaiku ima žaisti, imti vienas kito žaislus, o man tenka pliurpti su to vaikučio tėčiu :) Juk nestovėsi vienas šalia kito ir nelauksi kol vaikai pažais :)) tenka kalbėtis, o jei tėtis bendraujantis tai iš viso smagu. Beje kažkada maniškis užpavydėjo tai ėmė dažniau eiti kartu :D

    lydekaite

  2. 2
  3. 1
  4. 1

    Išleidžiu vyrą dažnokai vieną su vaiku pasivaikščioti, bet kad sulaukia merginų dėmesio nesisakė:-)) tai negaliu nei patvirtinti, nei paneigti....

    iinnggaa

  5. 1

    as gal is dalies pritarciau...aisku pati nelabai noreciau vyro su vaiku.bet visada atkreipiu demesi i vyrus kurie eina su vaikais.o jei dar simpatiskas:))

    saulyte6

  6. 1

    Labai teisingai parase Lydekaite :)

    Imbiere

  7. 1
  8. 1

    as pritariu, mano vaika ant ranku nesesi vyro pusbrolis tai visos panos aplink tik snekina kad bendrauja sypsosi:)

    wiktoriuke

  9. 1

    nu nepritaru,manau kaip tik merginos vengia vyru su vaiku

    sandi

  10. 1

    nesąmonė visiška. Jei būčiau mergina, niekada nežiūrėčiau į vyrą su vaiku :)))))))))))))

    Dziungarija