• 44ats.

    ar jusu vyriskiai tvarkingi?

    ar netenka vis eiti is paskos ir rinkti ne vietoje padetus daiktus, arba visada zinoti kur jo raktai ir t.t nes pats palikes juos kazkur nebezino kur?:)

    arcitaSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Maniskis tik savo masinoje palaiko tvarka, o namuose to nepasakyciau. Bet gal daugiau ne tai kad yra netvarkingas o kad issiblaskes ir daznai pamirsta kur padejes viena ar kita daikta

    ginnta

  3. 3

    Maniškis, tai tikras pedantiškumo isikūnijimas, niekados net arbatinio šaukštelio nepaliks neplauto :)
    Kiek savaitėje dienų,tiek kart gali ir savo (apatinį "garderobą" pasikeisti)
    Nieko neišmėto ir nepalieka darbo iš paskos vaikščiot.
    Tik kas sudėtingiau kartais palyginu..
    o virtuvėje drauge sukamės.
    Esu labai patenkinta.

    Anonimas

  4. 2

    nevisada, kartais daug ka kur palieka ir pats pamirsta.

    tikmama

  5. 2

    Tikrai negaliu skustis, ne pedantas, bet kaip vyras tikrai tvarkingas. Ir masina blizga, ir pats kvepiantis, ir namuose tvarkosi, bet... geriau, kai rubus is spintos paduodu as pati :)

    almyte7

  6. 2

    deja nors ir jo tevai visiski pedantai, bet ju suinus gan netvarkingas, vaiksto svarus, bet kojnes rinkti is po lovos turiu, nebent iki pykciu daeina liepimas is vakaro jas nunest i skalbykle . indus issiplauna nebent kriaukleje nera ne vieno nesvaraus indo, bet jei yra tai stai - dar viena lekste puikuojasi :)

    Adri

  7. 2

    viska klausineja manes,kur tas ,kur anas:)

    Aksana

  8. 2

    :D atsimenu kaip ejom i vestuves, buvome poroje, sedejau kirpykloj o jis man skambina ir klausia, kur mano kojines, kur mano batai :D ir t.t tai taip juokas eme, namuose tai jis pusiau tvarkingas lekstes nusinesa i kriaukle, pagrinde viska susitvarko.. aisku langu man neplauna, bet kaip vyras tai tvarkingas :)

    kristale

  9. 2

    Ko gero kaip dauguma atsakysiu. Ne pedantas, bet ir ne nevala. Mašinoje nė dulkelės nerasi, visad pasitempęs, kvepiantis, kostiumas ar bent švarkas prie džinsų, net valgo labai tvarkingai lėkštėje viską pagal eiliškumą, apskaičiuodamas kiekvieną kąsnelį, kad visam karbonadui užtektų ir mišrainės, ir bulvių košės, kad arbatos užtektų paskutiniui kąsniui..Namuose nemėgsta tvarkytis, gal todėl ir stengiasi neversti namų. Vienintelė vieta kur jis nemėgsta lįsti tai į savo rūbų spintą. Jei ten įlenda tai amžinai suverčia, suglamžo, išmėto, neranda ir galiausiai kviečia mane paklausti kur yra švarios nekiauros kojinės, o jos būna stalčiuje... Ir dar nemėgsta plauti puodų, keptuvių, didelių indų... Visada užmerkia su indų plovikliu, bet niekada neišplauna. Net dujinę iššveičia, o va puodų nepriverčiu :/

    lydekaite

  10. 2