• 10ats.

    vaiko koju skausmas

    sveikos ,kas galetu buti,kad kasnakt 2.2m vaikui skauda kojytes ,jau beveik savaite,tik vakaras ir vaikas pradeda verkti,kad jam glostyt kojytes ir sako popa .ir naktimis atsibunda.

    nesvarbu2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Sesers berniukas iki 6 m. naktimis vis skųsdavosi kojų skausmais, paskui išaugo. Jiems buvo nustatyta augimo problema. Kreipkitės į gyd., paprašykit, kad pasiūlytų vitaminų, nes kito gydymo nėra.

    elegancija

  2. 2

    Pasitikrinkit nuo artrito, mus tokie skausmai kamavo esant artritui, nes labai sparčiai dukra augo.

    iinnggaa

  3. 2

    Patarciau kreiptis i medikus, nes jie tiksliau viska pasakys, o mes galime tik paspelioti. Nes jei tai kokios nors ligos pradzia neleisite ligai isiseneti ir pradesite gydyma kuo anksciau

    ginnta

  4. 2

    Mes galime tik paspėlioti kodėl taip yra... gal vaikas sparčiai auga? Gal ne duok dieve kažkas su kauliukais? Gal pašąla kojytes, o jos kaip jautresnės tai ir skauda.. Dėl daugybės dalykų gali būti.
    Galiu papasakoti savo patirtį... būdama 3-4 klasėje jutau maudimus ne kojose, o rankose. Vis mausdavo visą plaštaką, riešą, dilbį, visą žąstikaulį. Abejas rankas mausdavo. Ir tai atsirasdavo tik rudenį ir pavasarį. Liepė šiltai laikyti tas rankas, nenušalti (buvau pašąlanti). Vis tiek mausdavo. Po to pamenu sakė ko gero esu jautri oro slėgio pokyčiams. Bet man mausdavo pastoviai. Davė siuntimą į KMUK. Tyrė kraujagyslių pratekamumą, švietė rentgenu, dar kažkokius tyrimus darė (nelabai domėjausi..)..kadangi nieko nerado tai priėjo išvados, kad man augimo šuolis, maudžia dėl to, kad tempiasi kauliukai, tempiasi visas kūnas... tiesa pamenu liepė gerti geležies preaparatų, nes kraujukas buvo kiek pasilpęs. Tas maudimas su laiku praėjo.
    Jei tai ilgai nepraeis ar stiprės maudimas tai pasirodykite gydytojui. Maža kas gali būti... Ramiau naktimis miegosit kai žinosit, kad nieko rimto :)

    lydekaite

  5. 2

    esu girdejus vaikuciams skauda kojytes, kartais net visa kuniuka nuo staigaus augimo, seip pasisakykite savo gyd gal patars ka

    vestina

  6. 1
  7. 1

    kaip idomu kad tokiam mazam,mano mergaite penkiu metuku pradejo skustis kojyciu skausmais.pasikonsultuok su daktere,gal kokiu papildu patars pagerti.

    viktorijaz

  8. 1

    gali ir dėl magnio trūkumo skaudėti

    vinipukas

  9. 1

    as irgi speju, kad tai augimo skausmai. pasikonsultuokit su gydytoja ar vaistininke gal ka rekomenduos nuo skausmo.

    romantike

  10. 0

    Mano sūneliui 3,8m jau senai naktimis pabunda verkdamas ir skųsdamasis kojyčių skausmu. Pamasažuoju ir tam kartui praeina. Gydytoja sakė, kad tai dėl augimo, patarė vartoti pieno mineralus.
    Beje pamenu, kad ir pati vaikystėje verkdavau dėl kojyčių skausmo.

    Rasmulia