• 15ats.

    Kai vaikams išrašo daug skirtingų vaistų ir visus gerti į dieną po triis kartus į dieną po valgio. Kaip girdote - ar visus vienu metu, pvz.: 15 val.?, ar tarp jų dar darote pertrauką?

    Mums išrašė - Hiconcil, Ventolin, pastiles - propolki ir kai bus tenmp - Panadol.. Neįsivaizduoju ar įmanoma vaikui viso tike suduoti..? O dar kai serga, mes ir valgom mažiau..

    AuksareVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    visada daryk tarp vaistuku pertraukelia nors apie 15 min.

    viktorijaz

  2. 2

    As manau geriau gert padarius nors ir 10min, tarpus, nes ir suaugusiam nera gerai gert visus vaistus is karto...

    estrella181

  3. 1

    darau pertrauka 15-20-30min., nes taip gydytoja pataria. dar priklausomai ir nuo to kokie tai vaistai, bet vienu momentu nereiketu vaiko apkrauti keliu rusiu vaistais del nepageidaujamos reakcijos.

    romantike

  4. 1

    visada darau pertrauka,niekada neduodu visu is karto.

    laimaa

  5. 1
  6. 1
  7. 1
  8. 1
  9. 1

    priklauso kokie vaistai. Daktaras turėtų pasakyti kaip gerti. Pvz kai sirgo vaikas norarotu, buvo išrašę smektos, gerųjų bakterijų ir miltelių nuo viduriavimo (nebepamenu pavadinimo). Liepė būtinai daryti pertraukas bent po pusę valandos tarp kiekvieno vaisto, kadangi visus greitai išgėrus nebus norimo efekto.
    Kai sirgo vaikas laringitu, leido sugerti vaistus vienus su maistu, kitus pavalgius - galima sakyti vienu metu..

    lydekaite

  10. 1

    Jeigu tai ne antibiotikai,tai galima ir kartu duoti visus:)Tavo atveju nuo temperatūros duok tada,kai turės temperatūros,o visus kitus kartu:)

    vitalijus