• 4ats.

    ausyse labai daug sieros,naudojome lasiukus,bet dar daktare patare lasinti alyvuogiu alieju,po 1lasiuka 3k dienoje.gal kuri mama lasinote alieju savo mazyliui,ar padejo?

    aronas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    i ausytes reikia lasinti tada kai neiseina sieros kam sciai ir kemsa ausyte. as visada valau su krapstuku bet tik tiek kiek matau. daznai patys sieros kamsciai buna ant ausies. yra specialus purskalas panasiai kaip juros vanduo jis pateda tirem kamsciam ieeiti.

    wiktoriuke

  2. 1

    Kai susidaro sieros kamštis irgi nieko gero. Apie aliejų negaliu pasakyti, bet rekomenduočiau įlašinti vandenilio peroksido patympčiojant ausies kaušelį ir paskui po kelių minučių ausytę su švirkštu ar su kriaušyte perskalauti vandenuku.. Tik tą reiktų dar internete ar pas daktarą paklausti kaip tiksliai atlikti, kad nesusidarytų oro tarpai ausyse prie būgnelio (man aiškino, kad plaunant reikia vandenuką leisti ausies landos sienele, o ne bet kaip kaip papuolė). Vaikui kiek nemaloni procedūra, bet nereikės tiek vargti. Tik nenaudokite ausų krapštukų, nes galite nustumti kamštį toliau ir taip sukelti uždegimą - turbūt daktaras jau perspėjo. O gal paprasčiau padaryti pas daktarą ausyčių praplovimą ir paklausti dėl lašiukų, kurie nesulipina sieros į kamštį. Girdėjau, kad glicerino 1-2 lašiukai per mėnesį nesulipina besiformuojančios sieros į kamštį, tačiau negaliu pasakyti ar tikrai tai veiksminga.

    lydekaite

  3. 0

    Mum irgi sake,kad gerai viskas,jei daug sieros ir jokiu lasiuku.Buvo teisus isaugo ta reikala.

    Anonimas

  4. 0

    pas mano sunu irgi daug sieros, gabaliukai tokie iskrenta. bet daktare sake taip ir turi buti, jokiu lasinimu, o kam lasint? siera nereidzia perpusti ausu. tik jokiu budu nevalykit su ausu krapstukais! uzkisite ausytes landa teks plauti ausi! as pavaliau su krapstukais ir teko ausi plauti. lor daktare sake tik tiek valyt kiek matosi ir be jokiu krapstuku o su ranksluosciu plonu isvalyti pi maudyniu. giliau jokiu budu nevalyti, nes pakenksit

    Anonimas