Atsakymai

  1. 5

    buvo atsitikimų kai moterys nežinojo, kad negalima matuotis kelnaičių ant nuogo kūno, todėl imdavo ir pasimatuodavo. Ypač vasarą tokie dalykai nutikdavo... šiaip labai dažnai moterys matuojasi ant savo kelnaičių ar ant pėdkelnių, nes tai yra leidžiama, tačiau jei jos kelnaitės ne itin švarios tai bakterijų pasilieka ant naujų kelnaičių. Būtinai reikia skalbti ir dar palyginti klyniuką. Galite ir kokią ligą pasigauti..
    Taip pat ir su liemenukais, ar kitais apatiniais drabužiais. Jeigu liemenuką pasimatuoja kokia moteris, serganti grybeliu, automatiškai jūs galite užsikrėsti. Aišku jei stipri imuninė sistema tai mažai šansų, tačiau niekas nuo to neapsaugotas. Bet kokius drabužius perkant reikia gerai išskalbti. Grybeliai lieka ilgam ant drabužių ir žūsta labai karštoje temperatūroje. Todėl ir rekomenduoju palyginti lygintuvu, ypač vidinę pusę.
    Iš kur tokios žinios? Nes vyras buvo pasigavęs grybelį ir gydytoja visų pirma liepė perskalbti visus rūbus ir išlyginti iš vidinės pusės. Taip pat liepė elgtis su naujais ar padėvėtais rūbais, nes įtariam, kad pasigavo grybelį besimatuodamas parduotuvėje maikutes.

    lydekaite

  2. 4
  3. 4

    visada perskalbiu. Kadangi esu dirbusi apatinio trikotažo parduotuvėje, tai žinau, kad yra moterų, kurios matuojasi kelnaites ant savo kelnaičių ar ant pėdkelnių. Bet yra ir tokių moterų, kurios neypatingai higienos prisilaiko... Tad geriau išskalbti ir dar karštu lygintuvu išlyginti klyniuką higienos sumetimais. Esu visko mačius apatinių kelnaičių parduotuvėje :)

    lydekaite

  4. 3

    ne, bet manau tikrai reiketu :)

    Nojukas

  5. 3

    neskalbiu, nes dažnai išskalbus rubai nebėra tokie gražūs, perku tokioje parduotuvėje, kur neleidžia matuotis apatinių, bet ką gali žinoti, kol kas laimingai baigėsi, net nesu girdėjusi, kad kas užsikrėstų tokiu budu

    vinipukas

  6. 3

    jei perku naujas,tada neperskalbiu

    nesvarbu

  7. 3
  8. 3

    Iki šiol neperskalbdavau,bet nuo dabar tikrai taip darysiu:)Susimąsčiau iš po tavo klausimo...Beje,labai geras klausimas,priverčiantis susimąstyti:))

    vitalijus

  9. 3
  10. 3

    kazkaip niekad nesusimastydavau...neskalbiu bet itariu reiks pradet :)

    arcita