• 15ats.

    Seimyniniai nesutarimai...

    Labai prasau jusu patarimo,nes nebezinau ka cia jau sumastyti.Ilgai laika gyvenome pas mano mama bute ir mus buvo uzpuole finansiniai sunkumai vyro verslas dare vienus nuostoliu todel budavo labai sunku susimoketi uz buta,mama pasisiule padeti.Veliau pasake,kad per salcius negales padeti ir,kad reikia ieskoti iseities.Persikeleme pas anyta.Gyvenimas ten tiesiog neimanomas.Kisasi kur nereikia vis vadovauja ka turime vaikui duoti valgyti ir kt.Apie seksualini gyvenima su vyru jau ir pamirsome.Ir stai as nusprendziau grizti i senaji buta mamos,nes finansai susitvarke ir galime islaikyti buta pilnai.Vos vyra priprasiau grizti,nes jis nenorejo grizti ten kur mama pasakius mano jam ,ne savo kampe gyveni.Kazkaip perkalbejau.Ir stai nepraejus ir 2 dienom mam sako vyrui jeigu bent uz menesi nesumokesim gales jis eit gyvent kur nori,o as su vaiku liksiu cia.Vyras namo cia nebegrizta nakvoja pas mama mes cia ir negaliu jo ikalbeti grizti.Sako jei noriu galiu grizti i anytos namus,o as nenoriu,nes ten tik depresuoju sededama kambaryje.Negaliu nei gaminti kazka nes ji vis verda virtuveje isijungusi visas dujines.Nuomotis vyras sutiks tik jei as nebendrausiu su savo mam.Atseip jei varo mus lauk tai ko cia ir bendrauti.Ka man daryti antra diena nebemiegu,su vyru skirtis nenoriu,pas anyta gyventi taip pat.Patarkite,nes galva nebeisnesa ka daryti

    lolitaaaSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    susėskit visi ir pakalbėkit ramiai. Ir niekaip nesuprantu kaip vyras gali liepti nebendrauti tau su savo mama?
    Matau tik vieną išeitį - einat gyventi į nuomojamą butą, o mamų nekišat į savo asmeninius reikalus. Vyrui paaiškink, kad mamą turi vieną, liepti pasirinkti tarp vyro ir mamos yra tiesiog protiškai nesuvokiama.

    lydekaite

  2. 4

    Nesėdėkite tėvams ant sprando.Išeikite abu gyvent savarankiškai,(juo labiau jei sakai kad finansinė padėtis pagerėjo) tegul ir prastesniame nuomuojame kamputyje,bet būsit ne nuo nieko nepriklausomi ir galėsite pagaliau atsipūsti nuo visų "diktatorių"
    Žinoma bus nelengva, bet savarnkiškai pradėje suktis igausite ne tik pasitikėjimo savimi, patirties, bet ir tikrai sulauksite pagarbos ir iš artimųjų su kuriais tokie santykiai itempti dabar.
    Mes su vyru irgi sunkiai kol kas suduriame gala su galu.Aš išvis neturių nei jokių giminių,nei tėvu,nei jokio gyvenamo ploto.
    Vyro tėvai nors ir pasiturintis ir puikus santykiai ir siūlė kampą tik gyvenk... ,bet mudu nlabai norėjome gyvent savo gyvenimą, todėl atsisakėme bet kokios pagalbos ir nuomuojamės atskira nediduka kampelį.
    O su vyro artimaisiais susimatome per šventes,ar atostogaujame drauge ir papramogaujam.Visada visapusiškoj pagarboj.
    Dar niekada nepasinaudojome jokia parama,nors vien iš jos galėtume gyvent negražintinai.

    Anonimas

  3. 4

    keista kaip vyras gali sakyt nebendrauk su mama. tai jei jums blogai pas anyts tai ir jus tada sakykyit jam kad jis nebendrautu su savo mama, visi susipykit, issikoliokit, nekalbekit ir bus visai ""faina". juk seima yra seima - tevu nepasirinksi. nuomokites buta, gyvenkit savo gyvenima ir nekiskit tu mamu i savo reikalus - jei jau tokia situacija susitikit ir bendraukit su visais tevais tik per sventes, truputi mazinkit bendravimo tempus nes tubut visi vieni nuo kitu pavarge esat todel ir piktumai visokie kyla. tevai, kaip sakoma, kuo reciau mato - tuo labiau myli :)

    arcita

  4. 3

    Tik gyvent atskirai.O ultimatumų negali būt.Man irgi aiškina,pyksta,kad viena noriu nuvažiuot pas tėvus.Noriu ir viena pabūt su tėvais ir pakalbėt,todėl nekreipiu dėmesio.O jeigu duotų ultimatumą,tai gali būt negerai.Mes irgi gyvenam su anyta,tai negaliu pakęst jau visko,kas čia dedasi.Tipo nemokina,o tarp kitko pasako kažką,aišku darau kaip noriu,o kai nervas ima,tai priešingai kažką pasakau.Per ją reikėjo kartą pyktis,atlekia žiūrėt ko mergaitė verkia,koks jos reikalas,vis tiek nepadės.Dažnai didžiąją dalį dienos visai neinu iš kambario,tik maistuko pagamint.Vargas gyvenant kartu.Mano tėvai kitokie...Gal ateis šventė ir mano sielai,kai atskirai gyvensim:-).
    O jum sėkmės;-).Kad ir kaip blogai,vyras turi būt kartu.

    aidaS

  5. 3

    Jai tik ytra galimybe nuomokites kita buta ir ramiai gywenkit,tada ir su vyru santykiai pageres,bei su anyta ir vyrui tavo su uosene.Matau tik tokia iseiti.
    O jau musu mamos ir anytos tokios yra kad visada ir visur kisas,aiskina ir t.t. o ju jau mes nepakeisime.

    Rakolina

  6. 3

    cia tik vienintele iseitis nuomotis jums buta,ir gyventi asmenini gyvenima savo tik jums,tada ir su tevais santykiai bus kitokie,esu gyvenusi ir as su uosviais,bet galiu tik pasidziaugti kad neturejom ne karto jokiu nesutarimu,bet as pati jauciausi nekaip,visviena laisvai negali elgtis taip kaip noretum pati,zinai kad viskas yra ne tavo.

    gintarevilte

  7. 3

    Visiskai pritariu Lydekaites pasisakymui ! Kokie cia gali buti ultimatumai tarp vyro ir mamos ... nesamone absoliuti. vyrui matyt nuo streso irgi jau stogas pavaziaves, kad sitaip gali pareiksti.
    Iseitis viena vienintele - nuomokites savo buta atskirai nuo visu mamu. IR KUO GREICIAU !!! va tada, kai nebebus trecio asmens isikisimo viska tarpusavyje ir issiaiskinsit ramiai, gyvenimas savaime nurims, bendravimas grys i normalias vezes. bus jusu tryju namai su jusu taisyklem!
    imkis iniciatyvos pati kuo greiciau, jei vyras vaidina isdidu r nieko nesiima, tu gelbek savo seima! susitikit dviese kazkur ramiai pasikalbeti( nei vieno namuose, bet neutralioj vietoj) ir priimkit sprendima - kur, kaip norite ir galite gyventi.
    sekmes didziausios!

    Meskeriotoja

  8. 3

    nuomokites atskirai nuo tevu,pasikeis gyvenimas i kita puse,aisku i seimos nesutarimus,nereikia kisti tevu,tevai turi savo gyvenimus gyventi,o ju vaikai savo

    ruta26

  9. 2

    nuomuokites jei galite o visi nesutarimai pamazu nuslops viskas pas jus dabar ant karstu pabandyk but neutrali, isklausyk o sprendimus turi daryti tik jus kartu su vyru.lenk vyra i savo puse nekalbek nieko bloga apie jo tevus ir laimesi daugiau

    metai

  10. 2

    jei turit galimybe gyvent atskirai eikit ir nuomuokites niekas nekvarsins galvos ir noresit bendrausit su kuo norit o tokios anytos as nepernesciau ir nedalesciau kad kistusi kur nereikia :)

    lover19