• 12ats.

    kaip prisiregistruoti prie savivaldybes? t.y nurodyti deklaruota gyvenamaja vieta savo miesto savivaldybe.

    kiek teko dometis tai nera taip paprasta nes issiregistruojant is vienos vietos reikia prisiregistruoti prie kitos bet kadangi gyvenam nuomojamam bute tai nera taip paprasta - nebent reikia nurodyti kad isvyksti i uzsieni ar kazkas tokio. gal kuri tvarketes tokius reikalus ir galit papasakoti kaip pavyko?

    arcitaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nuiti i savivaldybe uzpildyti prasyma ir viskas:}

    viilmmaa

  2. 2

    man irgi taip buvo,paprasiau kad tevai isregistruotu mane ir tiek,kai gime leliukas ir tvarkiausi dokumentus pasakiau kad mane isregistravo,neturiu jokios deklaruotos vietos,ir mus abu su mazium priregistravo prie savivaldybes.nueik nueik ten pasiaiskint:)

    sandritute

  3. 2

    nu tada eilini karta seniunijoj mane mulkina - nuejau, o ten man pasake kad as negaliu issideklaruot is tevu neturedama kur prisideklaruot. nu tai tame ir esme kad neturiu turto, gyvenu nuomojamam bute. reiks eit vel reiskias kariaut su tom tetom...

    arcita

  4. 2

    situacija tokia kad negyvenu su tevais o esu ten registruota, jiems tenka moketi uz lifta, laiptinees elektra, siuksles ir t.t. praso kad issiregistruociau bet paciai nelabai iseis nes negaliu deklaruoti kitos gyvenamos vietos. o ar gali mama taip paprastai imti ir isregistruoti mane?

    arcita

  5. 1

    as irgi esu su vaiku prisiregistravusi prie seniunijos. is mamos issiregistravau,kadangi neturiu nuosavo buto, o ji nuomuojuosi,tai mane priregistravo prie seniunijos. kai esi deklaravusi savo gyvenama vieta prie seniunijos,gali stoti i eile socialiniam butui.as irgi atsistojau i eile.

    loreciukas

  6. 1

    zinoma,kad gali tave mama isregistruoti,o tu gali prisideklaruoti prie miesto savivaldybes,reikes tureti asmens dokumenta ir jei neklystu pazymos is registru centro,kad neturi jokio turto

    ruta26

  7. 1

    Mane mama išdeklaravo iš savo būsto, nes irgi reikėjo mokėti, nors negyvenau. Kai ėjau darytis pasą paaiškėjo, kad aš niekur neprideklaruota, tai net paso negalėjau pasidaryti, gimus vaikui tik popierizmų daugiau bus, tad dabar susitvarkyk. Žodžiu nuėjau į seniūniją su asmens dokumentu ir įtraukė prie Gyvenamosios vietos neturinčių asmenų sąrašo ir liepė parašyti kur dabar gyvenu. Kai kur nors reikia rašyti kur prideklaruota, tai tiesiog rašau Kėdainių savivaldybė.

    lydekaite

  8. 0

    Tapes Benjamin.ar galima prisiregistruoti prie savvivaldybes?

    Anonimas

  9. 0

    Prie tevu, sesiu, broliu, draugu, giminiu, prie savivaldybes jau nedeklaruoja, prie nuomojamo buto dar galima.

    Anonimas

  10. 0

    kur galima prisideklaroti jai nekur nediklarotas

    Anonimas