Atsakymai

  1. 7

    niekada nekreipiau dėmesio i niekeno jokius menių patarimus,dietas, galima_megalima...
    visada valgydavau tai ko norėdavau,arba kas pagal galimybes pakliūdavo po ranka.
    Jokių režimų,dieyų,normu, skanu neskanu, svseika nesveika niekados nekreipiau dėmesio.
    Tiesiog išalkau einu ir valgau taip paprastai išsirekšiu tisiog "maistą"
    O REZULTATAS :
    Užauginau visus tris vaikučius sveikut sveikutėlius.
    Taip pat be jokių isigilinimų ką dedu ant stalo...
    Ką turėjau,ką sau leist galėjau pagal kišene, tuom ir džiaugėmis.Jokių baimių, jokių bereikalingų problemų...
    Dėl galvos skausmo galima negalima...
    Dabar ir tarp ekologiško produkto,jo su ugnimi tokio niekur neatrasi, valgysi tą patį "Š.." tik su užrašu ant pakuotės "ekologiškas" už EKOLOGIŠKAI ŠVARINAMĄ KIŠENĖS KAINĄ...

    Anonimas

  2. 2

    valgiau daugiau virta,ir zejau kaip vaikas reguos.Obuoliu atsisakiau,kopustu kad maziau pustu pilvuka

    sandi

  3. 2

    nekreip demesio i ja, nes linksmai nesibaigs

    rakija

  4. 1

    geruliska atsakymas millenos sauniai parasyta esu tos pacios nuomones ka sau gali leisti ka turi saldytuve ar ant stalo :) ta ir valgai imsi kazko nevalgyt saugotis del leliuko jug jam ir reikia visko paragaut su mamos pienu. jaunos mamos labai jau augina is knygu vaikus o jaunos mamytes klausykit daugiau savo sirdies ir viskas bus gerai . as auginu ketvirta dukra . po gimdymo siek tiek susilaikiau nuo astriu patiekalu pirma maitinimo menesi. bukit protingos ir sekmes jaunos mamos!

    dovile40

  5. 1

    nevalgiau citrusinių vaisių ir negėriau gazuoto vandens,šaltų arbatų ir sulčių.Visa kita valgiau,aišku nepadaugindavau ir nieko nenutiko.

    aidaS

  6. 1

    As asmeniskai valgiau ta paty maista kaip ir pries nestume ir per nestuma...Ir viskas buvo gerai...

    Andze

  7. 1

    pirmą mėnesį tikrai žiūrėjau ką valgau. Troškiniai, sriubos, makaroniukai, košės, daug bananų ir jokių pieno produktų. Po pirmo mėnesio jau įsidrasinau ir ėmiau valgyti vis naujų produktų išskyrus saldumynų nepadaugindavau, riešutų ir pilvą pučiančių produktų.. Neturėjom diegliukų ir didelių problemų su pilvuko putimu - gal mano atitaikytas meniu tiko, gal vaikučio žarnynas jau buvo subrendęs.. Valgyk viską po truputį ir stebėk vaikutį. Tik nevalgyk visko iš karto, nes nežinosiu nuo ko išbėrė, nuo ko pučia pilvuką ir pan.. :)

    lydekaite

  8. 1

    Ribojau tik sūrius, aštrius, riebius maistus, na tokius, kurių galėčiau riboti kaip ir laikantis dietos, bet kad visai nevalygti ar tik košėmis gyventi - tikrai ne. Tiesiog riboti ar atsisakyti tokių produktų kaip rauginti produktai, aštrūs, riebūs, persivalgyti daug, alergizuojančių vaisių - citrusinių - mažiau valgyti. Svarbu, kad prisitaiyktum savo valgymus su vaikučio maitinimų metu, pvz., pamaitini ir iš karto pavalgai "nesveikai", kol pienukas dar nepasigamino:)

    elegancija

  9. 1

    valgiau apsoliuciai viska kaip ir pries nestuma..niekada vaikutis neturejo jokiu pilvelio problemu,jokiu berimu..na seip ir taip as maitinuosi gan sveikai..

    Fantazija

  10. 1

    Svarbiausia maitintis sveikai ir reguliariai.As atsisakiau daug vaisiu,kuriuos megau,palikau,tik bananus,atsisakiau saldziu gerimu,taip pat atsargiai vartoju pieno produktus.Reikia ziureti.lad butu sveika tau ir tavo mazyliui,kad tai nebutu vien tik tuscios kalorijus,dazai ir dar velnias zino kas.

    Amorsita