• 16ats.

    1.5 metuku mergyte jau antra diena viduriuoja gleivemis

    na netai kad viduriuoja, o sakyciau pirscioja zalsvomis gleivemis. kas tai galetu buti? kuo jai galeciau padeti? jokiu kitokiu simptomi nera.... maista valago toki kaip ir kasdien, zodziu nikeas nepasikeite... netgi iki vakar as jai daviau geruju bakteriju....

    gedre1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    beje perspėju jei tai virusas saugoitės ir patys, nes mano vyrą su greitąją buvo išvežę, užsikrėtė nuo vaiko... Vaikas atsipirko tik viduriavimu, o vyras savaitę kankinosi infekciniame su ta pačia diagnoze. Plaukite rankas, laikykitės higienos, nes nežinia gal tai virusas. o jeigu šiaip apsinuodijo maistu tai pavojaus nėra, net tai ne virusas :)

    lydekaite

  2. 2

    maniškis buvo pasigavęs nora virusą tai irgi viduriavo gleivėmis. Padarė tyrimus ir išrašė du kartus dienoje gerti po pusę pokelio smektos, du kartus dienoje po pusę pokelio gerųjų bakterijų ir du kartus dienoje kažkokių miltelių nuo viduriavimo taip pat po pusę pokelio... Smektos nepadauginkite, Jei matysite, kad nebeviduriuoja tai ir nebeduokite. Smecta išvaro visokius negerumus iš žarnyno o vėliau sukietina viduriukus. Taip man patarė infektologė..taip pat sakė jokiu b8du neduoti jokių pieniškų produktų (jogurtų taip pat!), žalių vaisių... jeigu vaikas neturi apetito tai ir nekiškit valgyti, svarbiausia, kad DAUG gertų. Nupirkit paprasų be priedų džiuvesėlių. Jeigu geria gazuotą vandenį, tai gal gers BORJOMI, na dar vyrautas arba birutė geresni infektologė sakė tai vienintelis vanduo, kuris naudingas organizmui tiek vaikui tiek suaugusiam sergant vidurių ligomis, nes juose yra mineralinių medžiagų ir kitų mikroelementų reikalingų nusividuriavusiam organizmui. Kiti vandenys yra perfiltruoti šaltinio vandenys ir tiek. Tiesa dar mums liepė mėsytės neduotio kurį laiką, o pagerėjus įvedinėti po vieną produktą kasdien nuo lengviausio iki sunkiausio maisto..

    Bet aišku geriausia būtų pasirodyti asmeniškai daktarui, kad padarytų tyrimus ir individualiai paskirtų gydymą..

    lydekaite

  3. 2

    cia kazkas su virskinimu negerai,mums mazoms yra taip buve,tai gerem smecta,pangrol,kmynu arbatos,o jei matysi kad nepraeina vaziuok pas gydytoja.

    laimaa

  4. 2

    na pagaljusu sitoacija manau nueikit pas gyd, o nebepati ieskokit vaistu

    Anonimas

  5. 2

    Reiketu kreiptis i medikus,o siaip tai kokiu viduriu lasiuku duokit ar geruju bakteriju pagerti.Ir skysciu nemazai reiketu vaikui girdyti.

    pavasarinuke

  6. 1
  7. 1

    aciu visoms uz atsakymus! kolkas atrodo padejo ryziu ir morku dieta, arbateles, kisielius ir smecta...

    gedre

  8. 1

    tai jau seniausiai buciau pas gydytoja jei ji butu dirbus siandien.... :(

    gedre

  9. 1

    geriau pasikonsultuokite su gydytoja, gal koki virusa pasigavot, neswarbu kad valgo gerai ir pan. pakolkas, po poros dienu gali jaustis blogai. Viduriavimas nera gerai, mums panasiai buwo tai buwo kazkoks virusas nedidelis kuris sukelia ta viduriavima, sake dabar labai daug virusu visokiu vaiksto

    Pingvin

  10. 1