• 17ats.

    Gal zinote kaip galima butu atsikratyti greitai nereikalingu kilogramu?

    As po gimdymo niekaip negaliu atsikratyti nereikalingu kilogramu, as esu nutukusi pagal kmi. Bandziau gerti appetit stop, kai reklamavo, nepadejo.... Sportas gal ir nieko, bet nera kada man tai daryti, dziaugiuosi bent lauke spejusi pasivaiksciot su vaikais... Dabar geriu tabletes botanical slimming, nukrito vienas kilogramas, o daugiau nekrenta... Valgau po mazai, daugiau geriu vandens, bet... Gal ka galit pasiulyt?

    nichteGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Specialistai pataria valgyti ne mažiau nei 5 kartus dienoje ir mažomis porcijomis, tada nebūna alkio priepuolių ir apsivalgymų. Daug reikia gerti skysčių. Reikia, kad dienos racione būtų ir baltymų ir angliavandenių ir šiek tiek riebalų. Žinoma anglevandenius semtis iš grūdų, riešutų, o ne pyragaičių:) įtraukti jogurto į racioną, mėsą liesą, varškę, kruopas, vietoj saldumynų sukirsk pūstų grūdų paplotėlį.

    iinnggaa

  2. 2

    Greitai numesti kilogramai, deja greit sugryzta atgal. Siulyciau tiesiog pakeist mityba. Derinti maista: mesa ar zuvis tik su darzovem be duonos be bulviu ir t.t. Kiausiniai su darzovem. Atskirai baltymai atskirai angliavandeniai. Iki 12 val valgomi tik vaisiai, vieni su nieko nemaisyti( jogurtai ar pan.), po 12 kaip sakiau suderintas maistas. Tarpai tarp maisto turetu but apie 4 val. Jei labai norisi galima suvalgyt koki obuoli ar sauja dziovintu vaisiu bet turi but po maisto praeje nemaziau kaip valanda. Ir aisku reikia gerti daug vandens, zalios arbatos. Sis budas tikrai efektyvus ir geras, svoris krenta ne taip greit, bet ir nesugryzta.Sekmes

    renaciuks

  3. 2

    valgai vien avizu kosyte arba pasirinktinai kokia tau patinka,cia vieno produkto dieta:},man ji geriausia:},visada jos laikausi,valgau pusryciam,pietum,vakarienei ir pradejau sportuot,vasara begioju,man nereikia,kad cia kazkokie anonimai replikas savo metytu:D

    viilmmaa

  4. 2

    sunku yra buti grazioms . na kiek esu girdejus is artimu zmoniu tai duona ir bulves daug kaloriju duoda tai reike ju atsisakyti

    Anonimas

  5. 2

    bulviu ,duonos atsisakykit,ir maziau valgykit apskritai

    Anonimas

  6. 2

    nicte-laikomes avizu koses dietos ir sportuojam:}

    viilmmaa

  7. 1

    Uztenka ziureti ka valgai ir siek tiek pajudeti.

    Imbiere

  8. 1

    gal uzkandziauji per daug? Svoris is oro neauga.Skaiciuok kolorijas per diena 1200,padeda

    sandi

  9. 1

    Vien gerti tableciu ir tiketis stebuklu juk negalima ! Nori rezultatu ir pati idek kazkiek pastangu i tai , sportuok kad ir namie , po 6h vakaro nevalgyk, dienos metu ka valgai prisiziurek.
    Juk rekmalos visos grazios ir viliojancios yra , bet tikrai juk taip nera isgerei tablietka ir kg krenta sedint ant sofkos ir ziurint tv :)

    Mazute

  10. 1

    ir dar, gali pasikonsultuoti su daktare, ji turetu padeti. gal pas dietologa nusius jeigu tikrai reikia. laiko sportui tikrai rastumet jei labai reiktu. juk kol lelius miega galit namie makstintis. arba kartu su vaiku bendra manksta galit uzsiiiminet, dviguba nauda. as tai neisivaizduoju saves laikantis dietos, sportuojant. tingeciau, bet jei tikrai reikia tai... mano brolis po 18 val nebevalge. ryte avizines ar kitas koses valgydavo tai sekmingai numete apie 10kg.

    padraika