Atsakymai

  1. 3

    Tikrai nieko blogo ,normalu.
    Bet jei tai tampa nebepakenčiama jums 18 kos savaičių ,tai pasikonsultuokit su savo gyd.
    Trečiame trimestre tokia savijautą tik dar labiau paūmėja.
    Ką padarysi ,tokia jau mūsų mamyčiu dalia.Reikia kantrybės.labai nuramina ,kad tokia būsena tik laikina.
    Ir aš nuo to labai kenčių.tik man jau 32 sav.

    Anonimas

  2. 2

    man buna dienu ir kai buna stangrus,bet y tai kaskaip net demesio neatkreipiau.Esu jau 3 menesi nescia,tai galvoju,kad vaikelis vis nerimsta :) taisosi kaip patogiau:)

    gabija1

  3. 2

    nu ir ko cia tokios piktos :))) galas nestumo, trecias semestras su pilvo kietejimu yra normalu daugeliui taip, gimda susitraukineja, ruosiasi gimdymui :) jei tai pradzia nestumo negerai, nes gulint (nakti) turetu nekietet, tad pasitark su gine :)

    Adri

  4. 2

    Aciu lydekaite..man 18 savaiciu.. p.s monikut jei nepatinka klausimas nieks neliepia tau i ji atsakinet ir gadint kitiems nuotaikos, nes ir taip yra del ko jaudinasi...

    astrute

  5. 2

    monikut, nu jau nereikia taip užsipulti žmogų... Atrodo, kad nužudė ką :))

    Aš iš karto supratau, kad astrute nėščia. Jeigu nėštumas didelis, tai pilvuk osukietėjimai yra normalu. Jeigu nėštumas dar tik įpusėjęs, ar net mažesnis tai dažnas pilvuko kietėjimas yra negerai. Pasikonsultuok pas ginekologę. :)

    lydekaite

  6. 2

    pilvas del ivairiu priezasciu kietas gali buti, jei esi nescia tai iskarto uzduodamna klausima, parasyt reikejo, koks nestumo laikas ir t.t jei nescia ir pilvas kieteja tai nera gerai nes reiskai kad gimda susitraukineja, o gimdos susitraukinejimai gali isaukti prieslaikini gimdyma reiketu pagerti MAGNIO.

    Anonimas

  7. 1

    ma 38 savaites ir pilvuka pastempia paskausta atrodo kad noris y tuoleta bet nueini ir praeina noras

    Anonimas

  8. 1

    vaikas gal atsuko nugaryte del to ir kietas

    sandi

  9. 1

    Priezasciu gali buti ivairiu,gal per diena kazka daug dirbi,pavarksti todel ir kieteja pilvukas(bent asmeniskai man taip budavo).Reiktu tokiu klausimu kreiptis i savo priziurima ginekologe:)

    Rakolina

  10. 0

    mano pivukui 31 savaite,kieteja daug pavaiksciojus ar pervargus,nestumo metu reiketu daugiau guleti,nes buti nestuke tikrai nera lengva:)

    Anonimas