• 17ats.

    Kaip paguldyti vaika i lovyte, kad neprabustu?

    kaip beguldyciau i lovyte naktiniam miegui iskart prabunda, jau net pajaucia, kad pasilenkiau siek tiek, arba, kai atsigula dar nepaleidzius is ranku irgi prabunda. Tai lieka tik paguldyt i savo lova ant pagalves, tada nejaucia, kad ja guldau.

    JuljanaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na,švelniai ramiai guldai ir paguldai, tik kai tiesi rankytes paguldyt stebėk ar nesigaudo,jei gaudos,tai dar palikyk prie savęs priglaudus ir isitikink kad jau užnūdo saldžiau.gerai imiges vaikelis niekaip nepabus.

    Anonimas

  2. 2

    migdykite ant kokio plono adijaliuko ar ant kokio vystyklo tai paskui graziai su tuo adijaliuku ileisite i lovyte ir palikite ta adijaliuka po ja .

    lina38

  3. 1
  4. 1

    kai laikai ant ranku reikia tokia pat poza paguldyti, neversti ant kito sono.

    wiktoriuke

  5. 1

    mums buvo taip pat, niekas nepadejo, pietu dar uzmigdavo, bet jau nakti tik su manim, nes jei perkeldavau i jo lovyte, tai issyk pabusdavo, teko miegoti su vaiku

    vinipukas

  6. 1

    tiesą sakant man retai kada pavykdavo įkelti į lovytę miegantį..atrodo ir įmigo kietai, ir visa kita, bet tik įdėdavau ir vėl pabusdavo. Todėl ėmiau gudrauti. Jeigu žinodavau, kad miegos, tai maitindavau ant patiesaliuko, kai įmigdavo valgydamas, už patiesaliuko kampučių gražiai įkeldavau į lovytę ir ramiai jis sau miegodavo. Naktį miegodavo su manimi, tai taip nežaidžiau. O jeigu valgyti nenorėdavo (MP) tai iš karto guldydavau į lovelę ir ten paglostydavau, palaidydavau rankelę ir merliuką duodavau. Tada kelnoti nereikdavo.

    lydekaite

  7. 1

    ilgiau palaikyti,kad imigtu,o kaip kitaip

    ruta26

  8. 1

    pas mane ta pati problemele,as tai darau kaip mamytes rase,palaukiu kol imigs,o jei matau kad ir tai nepadeda tai supuodama guldau i lovyte, o po to iskart galvyte pradedu glostyti,ja tai labai ramina :)

    Panther

  9. 1

    migdyt vaiko lovelej ir nereiks kilnot is vietos i vieta.

    Anonimas

  10. 1

    padeje i lovyte dar palinguokit su pagalve ir tampriai bei siltai apklokit ir apkamsykit, kad jaustusi lyg mamos glebyje.

    romantike