• 31ats.

    Kodel nepriima dirbti jaunu, neseniai pabaigusiu aukstuosius?

    Nesuprantu kodel taip elgiamasi. Neturi patirties, tai ziuri kaip i darzelinuka, juk logiska, kad patirtis tik dirbant igijama, ir tai visi zino. Zmogus turi jaustas kaltas del to, kad jis jaunas, kad niekur negali isidarbinti su specialybe. Nesakau, kad tai visiems, bet mano atveju taip yra

    efkuteDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man buvo atveju ,kad ir be patirties kaip sakoma ir su rankom ir su kojom paimtų ir labai nuliūdo kad man nepatiko pasiūlytas variantas .Net siūlė bet kada galių norėdama ateiti ir pradėti dirbti jei sugalvočiau neribotą laiką.
    Bet ,aišku buvo ir tokių pasiūlymų kuri ir pati neišdrįsau išmėginti. Nes tikrai sritis nesuprantama buvo ,ką turėsių daryt ,kokios pareigos ir kaip vertint tai ko nežinai.
    O be apmokymų iškart dirbt lygiai su jau esamais profesionalais na tiesiog tikrai žinau kad nepateisinčiau lūkesčių .Nei darbdavio ,nei savo.Nes tiesiog neturių pakankamai reikalavimus atitinkančių žinių.
    Patarimas ieškant darbo ,reikia juo domėtis kas dien .Ir tikrai tik pamynus ne vieną dešimtį slenksčių visgi rasi ,kas ir atu tiks .Ir darbdavį kuris bus patenkintas tavimi.
    čia jau užsispyrimo reikalas .Ir reikia bent jau kažkiek save isivaizduot ką nori veikti ir ko gali išmokt.

    Anonimas

  2. 3

    nemoki sudomint darbdavio, "sublizgeti" uz tai ir nepriima.

    raima

  3. 2

    na toks jau musu zmoniu poziuris,ir nieko cia nepakeisi,,na zinoma,kad patirtis igijama tik dirbant,bet retai,kada priima zmogu be patirties,taip jau pas mus ira,

    nade

  4. 2

    gal nori efkute prisijungt prie musu, nors ne visai pagal tavo turima specialybe, bet labai gimininga.bent jau kol rasi ka geresnio,patirties igysi, igydziu, o paskui gal patiks ir nebeieskosi kitur darbo:)))

    raima

  5. 2

    efkute, as turiu ka veikti ir man tas jau nesvarbu, bet is savo patirties galiu pasakyt, kad norint isidarbint ar turet kokiu nors reikalu, kurie duoda nauda ja reikia ir parodyt.t.y paaiskink darbdaviui kodel butent jo tu reikia,kuo gali but jam naudinga konkreciai, parodyk ka sugebi ir t.t, bet nemosikuok diplomu

    raima

  6. 2

    na taip, visur rašo kad ieško darbuotojo su patirtimi, bet kur ja gauti jei niekas nepriima.mano vyras irgi dirba ne pagal savo specialybe, nes negauna tokio darbo.taip jau yra kad visur neteisybe, laimi tie kurie turi pažystamu, tada gal dar galima kur per juos isidarbinti

    IlonaP

  7. 2

    nera darbo , o gal ima labiau patyrusius, jau su rekomendacijom :)

    ragana2

  8. 2

    Jei ne paslaptis, kokia specialybe baigei? Gal tiesiog yra daug zmoniu, igijusiu sia specialybe, todel susirasti darba yra itin sudetinga.

    Eglone

  9. 1

    kad dabar ir su patirtim sunku, o ypac jei vaiku turi, tai tada tampi visai nurasytu, nes tavo vaikai sirgs...

    juratele

  10. 1