Atsakymai

  1. 3

    kad ir kiekvienas judesys lavina vaika.Tai klausi mamu jei viska taip zinai,visazine mat

    sandi

  2. 1
  3. 1

    plastelinu lipdo arba tešlos duodu, deda į dėžutę sagas, kurių turi įvairių dydžių mūsų močiutė. Labai mėgsta išpilti mano pipirus ir vėl dėti atgal į dėžutę, mėgsta jau ir konstruoti. Pvz išima mašinos ratų strypą ir kiša į skylutę atgal, lego dėlioja, piešia dažais teptuku ar leidžiu ranka piešti. Na daug visokių užsiėmimų daro... kažkaip labiau pats susigalvoja ką nors krapštinėti. Jam patinka dabar sėdėti ir krapštyti ką nors. Pvz nuplėšinėti etiketes, kurios sunkiai nusiplėšia ;) Taip pat pats lupa apelsiną ar mandariną (aišku kurie lengviau lupasi).. na net neįvardinsiu visko, tikrai vis ką nors susigalvojam naujo.

    lydekaite

  4. 1

    zaidziam su ergoterapiniais zaislais, uzsukinejam dangtelius, veriam sagutes ant siulo...

    romantike

  5. 1

    tai labai svarbu, nes tai padeda susikaupti, išlaikyti dėmesį, lavina atmintį, mąstymą, parengia vaiko ranką rašymo mokymuisi, mes naudojam raizginį, smulkius skaiciukus naudojam, juos turi sudeti i jiems skirtas vietas, naudojam mozaika, smulkius lego delioja, smulkias deliones

    vinipukas

  6. 1

    Turime toki zaidima su medinemis figurelemis, prie kuriu pritvirtinti magnetukai, yra meskere su kabanciu magnetuku ant virveles, ir reikia vaikui pataikyti taikliai kad magnetukai prikibtu vienas prie kito ir pagautu figurele. Labai fainas zaidimas. Buna paberiu makaronu ivairiu formu, kriauklyciu, smulkiu makaronu, ratuku, zvaigzduciu, ir jis ten krapstosi. Tik tuomet turiu stebeti, nes viska dar i burna kisa.

    kvapni_feja

  7. 1

    manasis atsiseda man ant keliu ispila dantu krapstukus ir pats juos kisa i dezute, turi tokia lapa mokinasi ten ji suvarstyti, atsuka uzsuka dangtelius, ciupineja ivairius pavirsius.

    wiktoriuke

  8. 1

    vartom knygutes,lego deliojam,spardom kamuoli

    sandi

  9. 1

    na zaidziam su lego,ir dar visokiu tokiu smulkemeneliu kur pats atranda

    Anonimas

  10. 1

    su mano priežiūra žaidžia su stiklo kamuoliukais, juos ima ir deda atgal į indą. turi tą specialų žaislą su karoliukais sumautais ant vingiuoto iešmelio.

    iinnggaa