Atsakymai

  1. 3

    Vienintelis minusas.Nors už lango ir saulutė ,bet per šaltį ir iki parduotuvės nenulėksi,nes mažulytei per šaltą. Tad tenka abiems grožėtis giedra diena tik per langą.
    Gerai kad turim nuostabų tėvelį, tai visa kuom ir pasirūpina.

    Anonimas

  2. 2

    Šiokių tokių nepatogumų yra.Namie šaltoka,kad ir kiek kūrename sunkiai eina namus įšildyti.Daugiau kuro tenka sunaudoti šiomis šaltomis dienomis.Nelabai su vaiku į lauką išeinam,bijau sušaldyti,tuo labiau,kad iš po ligos esam.Bijau,net maudyti vaiką,nes namie temperatūra žemoka.Durys laukinės apšąla,tenka apdengti su kaldromis,kad spyna neužšaltų.Tai tokie tie nepatogumai:)

    vitalijus

  3. 2

    Tenka kasdiena vaziuoti su visuomeniniu transportu. As ir taip salciu bijau, o dar per toki itin dideli salti tenka ilgokai laukti stotelese, kol atvaziuos mano reikiamas marsrutinis.. Tai siaubingai susalu, veliau koki pusvalandi kabinete sedziu atsildineju.
    Dar ir masina nuo salciu kazkokius keistus garsus leist pradejo. , ir uzsalo automobilinis langu ploviklis :)

    Imbiere

  4. 2

    vienintelis nepatogumas kad negaliu su vaiku niekur iseiti. be to dar bus didelis nepatogumas kai ateis saskaita uz sildyma... daugiau kaip ir nesusiduriau.

    arcita

  5. 2

    tik tiek, kad vaikas priverstas būti namie, o taip į lauką nori...

    lydekaite

  6. 2
  7. 2

    na dabar nebeiname pasivaikščiodami i parduotuve, o su mašina važiuojam, ir šiaip labai nepakanti šalčiui esu , tai nepatinka man tie šalčiai

    IlonaP

  8. 1
  9. 1

    pas mus užšalo vandentiekis, kanalizacija.. Tai vyras net nežinau kaip ten atšildė.....

    Dziungarija

  10. 1

    Gyvenu Taivane, tai cia salciu nera net ziema. Tik vakarais vesiau. Jei buciau Lietuvoje, tai tikrai nebutu patogu, ypac iseinant is namu :}

    Yuki