Atsakymai

  1. 3

    na tarkim norit gimdyti pas ja,jos prieziuroje,na ir aisku nedykai tariamasi.pvz prasideda gimdymas jai ji ir nedirba ta diena ligonineje atvaziuoja pas jus i ligonine kai pranesate kad jau gimdysite....aisku nevisi gydytojai ir sutinka ,juk zinote kur gimdysite ir zinote kokie gydytojai kas kaip vyksta

    Anonimas

  2. 2

    išvis prie ko čia mada, nesamones, kad va dabar madinga pirkti daktarus, o dabar jau nebemadinga , nejuokinkit .kas kaip nori taip ir daro, jai bučiau tokia turtinga tai manau ir aš taip daryčiau. bet va taip daktarai ir išlempa, visi tik ir laukia pinigu ir tada buna lipšnus, nesakau kad visi bet taip yra

    IlonaP

  3. 2

    Rakija, tai ne mados reikalas tartis su daktarais. Jei mamytė geriau ir saugiau jaučiasi žinodama pas ką gimdys, pas ką kreiptis dieną - naktį telefonu iškilus kad ir kvailam klausimui, tai kodėl gi ne? Juk sakoma, kad nėščia moteris turi jaustis saugi, rami, kad kuo mažiau nervuotųsi, o nuosavas daktaras visą parą labai sustiprina saugumo jausmą, numalšiną didžiąją dalį nervų tiek vyrui tiek, būsimai mamytei.
    Atsiprašau, bet jūsų komentaras yra labai neetiškas mamyčių, kurios tarėsi su daktarais, atžvilgiu.

    lydekaite

  4. 2

    jo as ir esu girdejus ne viena istorija kaip tariasi, pinigus sumoka o poto to daktaro ar daktares ir nesulaukia. o drauge kai tartis bande tai jai tiesiai sviesiai pasake 1500lt, zinoma ima jie visi pinigus jau po gimdymo, bet susimokejus ir susitarus nereiskia kad priziures jus geriau. as nesitariau ir pinigeliu tik siek tiek po visko akuserei davem nes daktares nelabai maciau ir nelabai ji rupinosi kazkuo o akusere super buvo pries gimdyma vis ateidavo pazet kaip sekas ir pojo info dave daug

    ritalija

  5. 2

    Kad prasidejus gimdymui, butent ta daktare priims, nesvarbu ar atostogos, ar naktis, ar sventes. Ir uz nemenka sumele tai vyksta.

    reda83

  6. 1

    Tai reiskia, kad pasikalbi su ja, kad pvz, ja rekomendavo.Kada atvaziuot reikia, ir t.t.As tariausi su akusere, mano bendradarbio uosviene, tai ji mane is anksto apziurejo, o prasidejus gimdymui as jai skambinau, tai ji viska pasake ka daryti.Kaip tik jos pamaina buvo,nakti, o siaip tai kai susitari su konkreciu daktaru, jie arba patys atvaziuoja arba jus perleidzia kitam priimti gimdyma.Nezinau, daug kas ir nesitaria, yra kaip yra.Nors kaip man situacija gimdymo metu pablogejo ir teko daryti extra cezari, tai as dziaugiausi, kad nors kazka ten pazystu.Dabar vel susitariau.nes bus jau planine operacija.

    liutukas

  7. 1

    Ir mums nereikėjo 1000 lt mokėt,kiekvienas moka kiek išgali,bet aišku dar priklauso nuo vietovės.Aišku kad nepagimdys,bet jeigu jau tau labai skaudės,ar sugalvosi kad nori operuotis,ar kad duotų vaistų,tikrai jei bus įmanoma padės šiais klausimais tau.Nekreipk į kitų šnektas dėmesio.Jei nori būt tikra ir žinai kad tas gydytojas geras,patikimas ir pan,tarkis ir būsi rami.Nes yra daug britkių gydytojų,akušerių,kurie per gimdymą gražiai nesielgia.Reikia žiaugtis,kad ir už pinigus bet būsi tikra už pagalbą.

    aidaS

  8. 1

    Susitari,kad jo ar jos priežiūroj gimdytum.Mes irgi tarėmės su daktaru kad jis padėtų prasidėjus gimdymui,aišku ne už dyką,nes jei tau gimdymas prasidės naktį ar kai jis nedirba,tuomet praneši ir jis atvyksta.

    aidaS

  9. 1

    Arba galima tiesiog nesigilinti į svetimus pinigus ir neįžeidinėti mamyčių, kad pinigų neturi kur dėti ir kad jos kvailos. Šiuo atveju duodu ... kelią ir nesiginčysiu su jumis. Aš darau kaip man geriau, o jūs darykite kaip jums geriau. Man išprusimas neleidžia prasivardžiuoti dėl jūsų neetiškų išsireiškimų.

    p.s privačiai einant visą nėštumą, darant ten tyrimus ir gimdant privačioje klinikoje pas tą patį daktarą daugiau išleistumėte pinigų nei sumokėdama vien už gimdymą pagal susitarimą ir lankantis pas jį visą nėštumą neprivačiai, bet su geromis rekomendacijomis. O tas susitarimas su daktaru tai tiek sovietiniais tiek ne sovietiniais laikas yra propaguojamas. Madinga ar nemadinga - tai ne rodiklis. Jūs tik asmeniškai nusistačius prieš susitarimą, bet jei mamytei nuo to geriau tai nematau čia nieko kvailo ir gėdingo kaip jūs minėjote.

    Na, baigiam diskutuoti, nes čia kaip šakėm per vandenį - jūs teisi, kiekvienas turi nuomonę, tik ją reikšti reiktų išmokti kultūringiau. Sėkmės.

    lydekaite

  10. 1

    galima vaikscioti pas privatu gydytoja ir jam skambineti, jei su nervais ar sveikata negerai ir tam nebutina tartis del gimdymo. Cia sovietiniu laiku ismislas...
    Bet kiekvienas turi savo nuomone

    rakija