Atsakymai

  1. 4

    o man šiuo klausimu nepasisekė. Mano direktorė buvo "karštakošė", įsidarbinau kaip tik tuo metu kai pastojau. Dar net nežinojau, kad laukiuosi. Po mėnesio supratau ir sulaukus 3 mėn pasakiau direktorei, bet ji visų pirma pradėjo kaltinti (o ne sveikinti), kad mat ją apgavau, nes įsidarbinant nepasakiau, kad nėščia, dabar jai vėl darbuotojų reikės ieškotis... žodžiu pirmoji reakcija mano direktorės buvo tikrai ne kokia. Visa laimė jos dukra mėnesiu daugiau laukėsi ir ji man pasakė, kad kadangi mano nėščia laukiasi, tai neatleisiu tavęs, nes dar turiu širdį. Žodžiu visą nėštumą kol dirbau buvau lyginama su jos dukra, kartais net nesusiprasdavo, kad man ką nors per sunku jau padaryti paskutiniais mėnesiais... susiraukdavo kai pasiprašydavau greitai nulėkti į kasmėnesinę apžiūrą. Dar prieš išeinant į motinystes atostogas ji pasakė, kad man nebebus kur grįžti, kadangi ji savo įmonę parduoda, nesvarbu, kad yra filialas. Žinoma, filiale sako yra vieta, bet ten fiziškai sunku dirbti ir tai vyriškas darbas... Žodžiu man nepasisekė su direktore, patyriau daug įtampos, nežadu grįžti ten dirbti, nes labai jau atmosfera ne kokia.

    lydekaite

  2. 3

    pas mus normaliai ziuri, labai daug jaunimo dirba, tai aisku kad pastoviai kas nors i dekreta iseina :) direktorius nei juokauja, kad reikia imone pervardinti i "dekretas" :))

    Katia

  3. 2

    Reagavo normaliai, nors i akis niekas nieko tiesiai nesake, o be to kartu su manimi i dekreta isejo mano virsininke

    Sarunas

  4. 2
  5. 2

    kuri laika slepiau o paskui kai jau norejau pranesti tai pasnibzejau vienam vyrukui kuris megsta pletkinti ir visi tuoj pat suzinojo :D reagavo puikiai, bent jau i akis nesulaukiau jokiu komentaru blogu

    arcita

  6. 2
  7. 1

    puikiai, pas mus beveik vien vyrai, o direktores zmona laukesi irgi, tai net alga pakele :)))) jokiukruviu ir t.t. labai pergyveno kad tik nieko netampyciau, nes dirbu vadybininkes darba, po parduotuves vazinet, uzsakymai ir t.t. tai reikia ir pakraut jei negrazu...tai jau buvau kaip karaliene :))))

    lolita24

  8. 1

    Labai teigiamai žiūrėjo,nes žinojo kad labai noriu pastoti.Net kai į biuletenį išėjau penktą nėštumo mėnesį ir prabuvau iki pat galo,net tada direktorė mane palaikė ir užjautė mane,nes nėštumas buvo sunkus.

    vitalijus

  9. 1

    Gerai ziurejo, bet kai pagimdziau ir jau augome, pradejo mane pamirst, o dabar antro laukiame, be isejimo i darba, tai jauciu visai pamirs.I mano vieta jau 2 zmones prieme, as jau kaip ir ten nesiskaitau, atseit ateisiu tai turbut kitam skyriuje netgi dirbsiu.Nemalonu, ir jau paciaj nesinori ten gryzt.

    liutukas

  10. 1

    visai gerai,paklauzdavo ar nesunku,ar susitvarkai,gal ko negali daryti ir t,.t.

    domisi