• 35ats.

    situacija tokia: aš gimdysiu spalio viduryje, o vyras turi proga važiuoti nuo rugsejo pora menesiu padirbti i užsieni. taigi jo kartu nebutu paskutiniomis neštumo savaitemis ir po gimimo dar koki menesi.klausimas ka daryti , ar sakyti vyrui kad važiuotu? mums tikrai labai reikia pinigu nes laukia daug remontu, vonios dar neisirengem ir tt. bet aš taip svajojau apie gimdyma kartu ir po gimdymo nuostabu laika kartu , o jai pagimdysiu ir gryšiu i tuščius namus tai bus liudnoka, ir bijau kad vyras nejaus tokio stipraus ryšio koks butu buvus visada drauge.kaip jus darytumete, ar išleistumete vyra tokiu laikotarpiu vardan lengvesnes buities ?

    IlonaPŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pinigai tau vyro reikalingiausiu momentu neatstos. Esu daug kartu gyvenime pasimokiusi ir galiu drasiai tvirtinti PINIGAI LAIMES NEATNES. Ir tavo vaikui labai reikes tecio ranku pirmosiomis gyvenimo akimirkomis.

    dellta

  2. 3

    Vyro dalyvavimas pirmas mėnesiais kūdykiui yra svarbesnis už viska.Jokiais pinigais tos tuštumos neužpildysite ir jos nesusigražinsite.Vaiko ryšys su tėčių,jo balsas,vibracija,bei kūno kalba pirmom gyvenimo dienom,bei mėnesiais daug ką nulems ir ateities prisirišime.
    Atpažinime saugaus jausmo.
    Jam nutrukus taip anksti,galima prast visam laikui.
    Lygiai taip pat,tai ką moka daryti tig gimęs vaikelis
    (pvz: žingsniuoti,plaukti,nekvėpuoti po vandeniu ir neprisisiurbt vandens į kvėpavimo takus,spirtis kojitėmis lyg šliaužiant) Jau po mėnesiuko viska pamiršta ir reikia mokytis iš naujo.
    Nebus ryšio iš pirmų dienų,tai kai sugrįš,teks iš naujo iš kūdykio sulaukt pripažinimo,o tai tikrai gali labai užtrukti.

    Anonimas

  3. 2

    mum buvo panasi situscija, galvojom kaip daryti. bet vyras pats nenorejo isvaziuoti ir palikti mane viena per gimdyma ir po jo. tai atidejom planus kuriam laikui.

    arcita

  4. 2

    Siuo atveju neisleisciau,nes pinigai ateina ir iseina,o tokie dalykai yra nepakartojami,kaip vaiko gimimas ir juo rupinimasis pirmomis dienomis.

    Bosiene

  5. 2

    Pritarsiu Deltai. Užsidirbti pinigų dar bus daug šansų, o palaikyti sunkiomis ir tuo pačiu laimingomis akimirkomis būtina. Tai nenuperkama, nepakartojama... Ir tikrai pinigai neatneš laimės. Taip pat įsitikinau :)
    Nors velniai žino kokios pas jūs sąlygos..jeigu nebus kur leliuko numaudyti ar vaikutis šals tuomet taip, reiktų aukotis, tačiau jei tik patogumo dėlei pasigražinti būstą ar pasikeisti vonią... tai manau šitie reikalai palauks :) bus dar tų progų užsidirbti užsienyje.

    lydekaite

  6. 2

    Jei tai pirmas vaikas, ant pacio gimdymo ir po jo - neleisciau. pas mane kita situacija buvo, kad isvyko iki gimdymo likus 3 men, ir grizo pries gimdyma, pabuvo su mumis 2,5 men ir tada isvyko. taip tai daug lengviau, nors ir buvo sunku ziauriai.... nes bijojau ir pacio gimdymo, o vyras visa laika buvo salia, padejo ir moraliskai ir fiziskai... kai parsivezem namo, ir gi reikejo visokeriopos pagalbos. na jei yra mama salia vel kitaip, bet tikrai ne tas pats kas vyras.

    reda83

  7. 2

    kažkas čia sake kad neiškeistu vyro i geresne vonia , bet čia tik šiaip noriu pasakyt kad mes tos vonios išvis neturim. ;) tai del to labai nepatogu , čia nuosavas namas ir nera kanalizacijos, patiems reikia isirengti. bet nesvarbu vistiek manau kad neišleisiu vyro .atideti tai nera galimybes , nes darbas yra butent tokiu laiku .

    IlonaP

  8. 2

    as neleisciau. geriau gyvenciau skurde kaip sakant, bet neleisciau. Nestumo metu juk busit jautri... o ypac ant galo..bent jau as buvau.. ir net nezinau ka sau buciau pasidariusi jei buciau buvus viena, be vyro.. turbut ebutu manes like:D o dar vienai grizti i namus bus sunku, pradziai reikia kad butu vyras, kartu viska darytumete ir pan :)

    garbanele1990

  9. 2

    Ir taip ir taip pasielgus, klaidos nepadarysit, bet ir tuo ir tuo atveju bus nelengva.... Jei turite mama, teti, sese ar pan., jei sutarete su vyro tevais, tai viena tikrai nebusite :) , bet vyro vistiek truks... Gal yra galimybe ta pora menesiu atideti isvykima? Isvykti visada suspes, o va vaikelio gimimo niekas neatstos... Reiketu su vyru labai gerai pasverti uz ir pries, o tada jau apsispresti :)

    AgnesDarija

  10. 2

    Isleisciau.
    Pas mus buvo situacija kitokia,mes beveik menesi gulejom lygoninej po gimdimo,Kaune,tetis negalejo atvaziuoti pas mus,nes su vyresne dukra buvo ir nieko po lygonines kai atvaziavom namo,tetis paeme vaika ant ranku ir vaikas nei verke,nei ten dar kazka dare,gulejo ramiau ant ranku pas ji negu pas mane,nemanau kad nutruks kazkoks rysys,jeigu porai menesiu isvazuos.

    Jolka123