• 26ats.

    Kaip reguotumet, jeigu jums kas pasakytu, kad vaika maitinant MP ilgiau nei metus tai yra vaiko prisirisimas prie saves ir nenorejimas jo paleisti?

    Vos nenusrprogau is pykcio kai anyta paskambinus pasake tokius zodzius, o jei gi jos drauge taip issireiske, pasakiau tegul ta moterele dziaugiasi, kad manes nebuvo salia kai ji taip pasake, nes nezinau ka tuo metu jei butu teke isgirst is manes...Ka jus mamytes manot apie toki issireiskima?...

    estrella181Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    reaguociau normaliai :) norejau maitint ilgiau, bet nenorejau, kad mano vaikas lakstytu is paskos prasydamas kruties man tai asmeniskai nelabai grazu. Nutraukiau ir vaikas net nesupranta dabar kas yra krutis, jam nevisada reikia mamos gali buti ir su mociute visa diena ir su teciu :)

    CARIBIO

  2. 4

    as manau kad cia absoliutini nesamone ir ne senu tarku (tuo labiau svetimu) reiklas. nenorejimas paleisti vaiko tada kai sunus vedes, turi zmona o mamyte dar skambina kas vakara ir klausia ka sunelis valge - va cia nenorejimas paleisti o ne maitinimas mp.

    arcita

  3. 3

    Nekreipčiau dėmesio į tokias kalbas.Savo vaiko gerove rūpinasi pati mama,o aplinkinių šnekos nė kiek man nerūpėtų.Kiek žmonių,tiek nuomonių:))

    vitalijus

  4. 3

    man ne vieną sykį buvo pasakyta, kad vaiką maitinti reiktų max iki 1 metų. Maitinau iki 23 mėn ir džiaugiuosi tuo. O kiti kai imdavo priekaištauti dėl mano ilgo maitinimo tiesiog sakydavau, kad maitinsiu iki pirmos klasės. :)

    lydekaite

  5. 3

    turbut nekreipciau demesio, juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

    1dziuls

  6. 3

    pasakyciau,kad bukai nešnėkėtų :) Vat kai vaikas jau 30metis ir motina vis dar gyvenimą jam sureguliuot nori, tai čia jau taip galima pavadinti kaip minėjote.

    Pabuciuok

  7. 3

    Manau pati nuspresiu kiek laiko man vaika maitinti, o kitu nuomone man nerupi. Taip, paklausyciau, padaryciau isvadas, bet nezadu kad tai itakos mano apsisprendima. Nekalbu apie mamas kurios 3 m vaikui kruti kisa, viskas turi buti proto ribose, bet tas ribas nusistatom patis.O anytos ar uosvenes turejo savo proga, ne visos ja isnaudojo tinkamai, bet dare kaip jom atrode teisingai, tad maziau imk i galva, pasverk pries ir uz

    shima

  8. 2

    aš manau kad tiek ilgai nemaitinsiu , bet tai nereiškia kad turečiau kitoms aiškinti kad tai yra blogai ir kad nitraukit maitinima. kiek norit tiek ir maitinkit . pasakyčiau kad čia mano reikalas. lygiai taip pat kai kurios nusprendžia maitinti mišinuku , ir čia yra mamos reikalas

    IlonaP

  9. 2

    Maitint iki ir truputi virs metu nematau nieko blogo ir viskas normalu,bet kartais tikrai mamytes persistengia,kai maitina iki 3-4metu.Manau tavo atveju nekreipk demesio.

    Bosiene

  10. 2

    pasakyciau kad ne ju reikalas, mamos pienas yra labai naudingas vaikui ir kuo ilgiau valgo tuo vaikui geriau, yra atlikti tyrimai, kad tie vaikai kurie ilgai valge mp ju intelektas didesnis negu tu vaiku kurie isvis nevalge mp arba valge trumpiau. pati maitinu dar mp vaikui bus 2m. taip mano vaikas yra prie manes prisirises bet ar tai blogai? kaip mano prosenele sako: mazo neauginsi, didelio neturesi....

    penktadiene