• 14ats.

    Kai orai šilti, ir norisi kuo ilgiau pabūti lauke su kūdikiu, ką renkatės: ilgesnius pasivaikščiojimus su mažyliu lauke ir maitinimą iš anksto paruoštomis arba pirktinėmis košytėmis, ar trumpesnį pasivaikščiojimą ir šviežiai ruoštą maistelį?

    Ar "imate" viduriuką - būnate tik tiek laiko lauke, kad liktų šviežiai paruošti košytę?
    p.s. kalbu ne apie dribsnių košes ar plikomas, o apie ilgesnį laiką paruošimui užimančias košes su mėsa, ilgai verdamų kruopų košes ar pan.
    ir jei kūdikis neturi valgymo rėžimo, kaip tuomet elgiatės?

    AnonimasPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    visuomet ilgesni buvima lauke:)

    gabija1

  2. 3

    Galima ir į lauką pasiimti taip pat šviežiai pasigaminto maisto pvz: šilumą palaikančiuose indeliuose,ar termosiuke.Per parą maistelis tikrai nenuvertės,juk nedėsi kelių dienų savaitės senumo gaminto.

    Anonimas

  3. 2

    As tai darau taip kad kai pavalgom tada ir einam i lauka, jei lauke bunam ilgesni laika tai buna kad is namu kazko uzkasti paimu kasbuna nupirkta namie-javainiai baronkos, o buna kad uzeinu i parduotuwe ir nuperku kazkokio surelio ar pan. Seip jei kalbeti apie ta rimtesni valgi tai budawo kad jei zinau kad ateis valgymo laikas kai busime kazkur lauke, o ne namie tai budawo kad namie pagaminu valgyti isidedu i bonkute ir pamaitinu lauke naminiu maistu :) beabejo budawo ir taip kad nupirkdawau ir pirktines tyreles lauke, tik beda kad manoji nelabai valgo pirktines, nebent labai isalksta. Taip kad jusu atweju tai kiek suprantu pas jus nera dar to valgymo rezimo, tai siuliciau pabandyti paciai padaryti valgyti namie ir issinesti i lauka, galite isigyti toki termosiuka, labai tinka ir tas termosiukas skirtas buteliukams, valgi sudekite i toki parduotuwines tyreles stiklainiuka, o tas stiklainiukas puikiausiai telpa buteliuko termose ;) na o jei jusu lelius valgo ir salta maisteli tai nespjaukite ir i pirktines manau jei nera laiko namie ruosti

    Pingvin

  4. 2

    aš darydavau taip: pamaitindavau ir bėgdavome į lauką, pavažinėdavome, kol vėl laikas valgyti, tada grįždavau, pamaitindavau ir vėl į lauką eidavome. Ruošdavau viską šviežią savo gamybos.

    iinnggaa

  5. 2

    Kaip gywenam nuosavame name,tai ir kiemas salia,ir sodus neuztrumkam ilgai apeiti...Tuo tarpu dazniausiai mazoji snaudzia.Iseinam privalge ne tusciais skrandukais.Bet arbatytes visada isimetu.
    O jai vaziuojam i miesta su draugem pasivaikscioti tai tada isimetu jau ir tyreliu,banana,sausainiuku,dziuvesiu,baronka,arba ir misinuko bonkyte,ivairiai.Priklausomai nuo to kur busim soduose,ar mieste:)

    Paskutiniu metu orams grazejant,anksti siaip ar taip keliuosi,tai ryte issiverdu kosyte,kad diena galetume lauke pabuti:)

    Rakolina

  6. 2

    eidavom tik trumpam, o jei tekdavo ilgiau uztrukti, tai imdavau dziuveseliu, duoniuku, gerimo negalejau imti nes salto neduosi, tai tada vaikas aprimdavo, valgymo rezimo mes tikslaus neturejom.

    vinipukas

  7. 2

    Aš gamindavau tyres su mėsa ir pan.dažniausiai 2 dienom.Tad išeidavo jei geras oras tą dien kai nereikdavo virt pabūdavaom ilgiau lauke.Jei važiuodavom ilgesniam laikui į gamtą,iš anksto nesuplanavus,tada rinkdavaui pirktinį maistą.Panašiai yra ir dabar kai vaikai jau paaugę.

    Vilmiene

  8. 2

    Kadangi maitinau pati tai kol būdavau lauke duodavau arba MP pagurkšnoti arba įsimesdavau kažką užkąsti. T.y bananą, obuolį, sausainuką "gaidelis", vandens, sulčių ir pan. Neidavau per patį pietų metą. Eidavau ryte anksčiau ir grįždavau ant pietų, kad spėčiau padaryti mėsišką košelę arba būdavau pasilikus vakarykštės košelės šaldytuve ir pašildydavau indelyje įstačius į vandenį. Po pietų kai dar miegodavo vežime vėl lėkdavom į lauką, paskui kai nebemiegodavo vežime tada namie pamiegodavo, užvalgydavo ką nors lengvesnio po miegelio ir vėl į lauką įsimetę jogurtuko pavakariams ar vėl kokį vaisių. Vakarienei vėl grįždavome namo. Ne bėda :)

    lydekaite

  9. 1

    pas mus buvo rezimas,taip kad spedavau issivirti kosyte,pavalgydindavau ir i lauka miegoti pokaituko,bent viena pokaiti lauke miegodavo,o sekanti jau namie.Taip darem,kol tilpo vezime miegoti.Siuo metu einam i lauka apie 11 is ryto,ir paskui po pietu,bunu is ryto jau issivirusi ka paduoti vaikui valgyti..
    Aisku budavo ir nenumatytu atveju,kai reikedavo ir poliklinikoj buti,ir dar kazkur,tai per visus metus,kol valgem koses,kokius 7-10 indeliu buvau gatavu nupirkus

    ruta26

  10. 1

    pasirenku trumpesni pasivaiksciojima,kad svieziai paruost maista,bet taip kaip pas mus nuosavas namas,kai vaikutis miega laukia namie pastatau virti valgi,kol verda dar bunam laukia,tai iseina pabut ilgiai,dar galvoju vasara galima bus ir liaukia pamaitinti pavesineje.

    Juljana