• 7ats.

    Baigus maitinti MP,po kiek laiko perdega krūtinė?

    Teko greitai nutraukti maitinimą(maitindavau 1 kartą dieną,ir 4 kartus naktį)Jau 2 paros kaip nebemaitinu,bet pienuko yra daug.Kai labai pritvinksta,truputį nusitraukiu,per parą 3kartus.,kad neskaudėtu.Geriu mėtų lašelius.Kaip manot po kiek dienų jausiu palengvėjimą?Labai bijau kad neatsirastų guzelių,ar viską darau teisingai?Veržtis krūtinės nenoriu.Patarkit?

    raganaiteSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Visiškai pritariu, kad susitvarkys savaime. Labai nekentėkite, kai jau prisikaupia daug pienuko duokite arba vaikui, arba nusitraukite. Ir tikrai retinant maitinimą pieno mažės. Man jis dingo gal per savaitę.
    Ir visiškai nepritariu vaistams šiuo atveju. Baikit juos ryti vos tik biški kas :)))

    Ausra

  2. 2

    trecia diena man jau pradejo lengveti. turetu tuoj praeiti tau - be to guzeliai nera iskart mastito ar kazkokio kito blogio priezastis - persipilde latakai "susiguzuoja", bet issivaiksto tie gumbeliai.

    Anonimas

  3. 1

    kankinausi kokia gera savaite

    sandi

  4. 1

    Man susitvarke mazdaug per savaite, irgi po biski nutraukdavau, kai jausdavau pertekliu.

    renaciuks

  5. 1

    kai jau verzdavo krutine tada nutraukdavau biski ir mazinau maitinimus tai budavo karta per nakti duodu ir mazejo, mazejo pienuko kol pasibaige..jokiu papildomu priemoniu nesiiemiau.

    la_cikyta

  6. 1

    baik bairius kesti tokius skausmus, nueik pas gydytoja, nunesk kokiu saldainiu ir paprasyk vaistu kurie sustabdo pieno gamyba

    Pingvin

  7. 1

    Man pačiai krūtinė labai lengvai susitvarkė, net nesitikėjau. Žodžiu nedaviau dvi paras visiškai nė lašo pienuko, po tų dviejų parų man labai jau skaudėjo krūtinę ir leidau vaikui viską išžįsti. Po to kai vaikas ištuštino perpildytas guzuotas krūtis nebepasigamino pienuko. Nuo to karto lašiukas tik išsispaudžia. Žodžiu man susitvarkė per dvi paras.

    lydekaite