• 25ats.

    Kokio dydzio pirkote rubelius naujagimiui, kai laukietes?

    siandiena buvom apsiprekinti ir biskiuka pirkom rubeliu, ir galvoju ar ne bus per mazi 56 dydis, gryzus namuo pagalvojau, kad pats maziausias dydis gal skirtas nesisnesiotiems kudikiams.

    gabija1Rūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    labai aciu uz jusu nuomone ir patarimus:)

    gabija1

  2. 3

    Paprastai vaikučių ūgio vidurkis būna apie 51 cm.
    Aš kai patirties neturėjau ir nepasidomėjau tai apsišoviau smarkiai, kadangi buvau įsitikinusi, kad mano vaikiukas gims iki 50 cm. Tad nusipirkau rūbelių tokio dydžio, o gimė 57 cm ir 4,5 kg.. Vyras dar pasakojo, kad bandė sesutės aprengti gimusį vaikutį tais drabužiais, tačiau net nesusisegė per krūtinytę... Teko rengti ligoninės drabužiais kol vyras iš namų atvežė 56 - 62 cm drabužėlius. 56 kai kurie tiko, o kai kurie per krūtinytę buvo aptempta gan smarkokai. Aš siūlyčiau mažiau nusipirkti 56 cm ir daugiau jau 62 cm - jau geriau didesnius uždėsite, nes mažesnių neaptemsite, be to 62 cm ilgiau užteks, net vaikutis laaabai greit išauga.

    lydekaite

  3. 3

    as pirkau 56 ir kazkaip pataikiau nes lelyte gime 56cm. nebutinai neisnesiotiems mazesni, mano drauges mergyte gime 52cm ir mazesni rubeliai praverte :)

    arcita

  4. 2

    mums parveze dovanu is anglijos o patis pirkom 52cm kaikur taso menesius

    ielvai

  5. 2

    as tik pora sliaustinu pikau 52 -56 dydzio..o visus kitus didesnius....manau geria iskart pirkt didesnius o ypac jai numatomas berniukas...i zinoma reikia atsizvelgt i savo ( teveliu ) ugius ir svorisnes vistiek genai daro savo:)

    saulyte6

  6. 1

    pirkau tokius kokius rekomendavo , bet po to gailejausi .dabar pirkciau didesnius. Nes kai gime daug ko ir neaprengiau, nes gime jau i juos netilpo

    juratele

  7. 1

    56cm, bet greit isaugo, geriau didesnius

    vinipukas

  8. 1

    Dukrytei pirkau 56cm ir neapsirikau baisiai,nes gime 51cm,o sunui pirkau 56cm keleta rubeliu ir keleta del visa ko 62cm.

    Bosiene

  9. 1
  10. 1