• 11ats.

    Dantų dygimas ir nevalgiadieniai:Kiek ilgiausiai jusų vaikas,augant dantukams(krūminiams,iltinukams)išbūdavo nevalgė,arba labai mažai valgydavo?Tik daug gerdavo įvairių skysčių?

    Mums metukai,auga vienu metu viršuj ir apačioje krūminukai bei iltinukai susiformave,jau irgi kaip dygti todėl mažoji mažiau valgo,kartais negaliu nieko pasiūlyti nes viską spjauna lauk.Norint bent,kad trupučiuką pavalgytų turiu lakstyti iš paskos su šaukšteliu.Skausmą

    Rakolina1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Buvo ta pati situacija ir pas mus. Dygo 5 dantukai (iltinukai ir krūminukai) tai tuo metu ir temperatūra buvo pakilus vieną naktį ir paviduriavo šiek tiek. O nevalgadienis buvo gal 5 dienos. Na iki savaitės... Aš dar pati maitinau tai praktiškai kabėdavo ant mano krūtinės visą dieną :) O maistą nekišdavau... Tiesiog kiek valgydavo - tiek. Galbūt ne taip jaudinausi dėl to maisto, nes MP daug gėrė. Praeis, Rakolina... Ugnytei linkėjimai :) Tegul greičiau augina tuos perliukus ;)

    lydekaite

  2. 2

    Iš vis nejutom jokio skirtumo ar dygo dantukai ,ar ne.
    gal kiek tik seiliojimasis padidėjes buvo.
    Mat tai labai individualu,kažkam jie neduoda ramybės kol sudyksta ir užauga visi net iki poros meukų ir ilgiau,kai kam tik pirmieji kol ūgteli pora mėnėesiukų.
    Tad kitų patirtis jum joks rodiklis.
    tik šiaip kaip smalsumas.
    visais atvejais normalu tiek nieko nejusti,tiek ir jaust susierzinimą,ar pvz: net griežti dantimis,reikalaut ko graužti.
    gali kilt temperatūra bei pasireikšt kitokie dar požymiai,kaip vos juntamas diskomforas,ar net ūmus skausmas.

    Anonimas

  3. 2

    Va neperseniausiai dygo iltinis dantukas,tai dvi savaites beveik nieko nevalge.

    marinaaa

  4. 2

    Iki savaites trukdavo nevalgadieniai. Bet nebudavo visiskai tusciu skrandziu, vistike kazka sukrimsdavo per diena,nors ir labai minimaliai.

    kvapni_feja

  5. 1

    na to nepastebejau. dar kaip tik labiau ka nors kramte pvz. kramtuke esanti obuoliuka

    juratele

  6. 1

    net nepastebejau kada isdygo, valge kaip visada, gal daugiau pamego kietesni maista, duoniukus , paplotelius

    vinipukas

  7. 1

    Mum metai 4 men auga gale dantukai ir apacioj ir virsuj, kartais nevalgo pusryciu kartais pietu. Bet ir nkti ir diena lb prasos MP , nors jau bandau atpratint.

    rasarockina

  8. 1

    ilgiausias nevalgiadienis del dantuku buvo savaite :)

    Smillgele

  9. 1

    mums buvo apie porą mėn. iš eilės nevalgiadienių, nes prie dantukų dygimo įsimesdavo visokios ligos, tai vaikas išseko, nukrito hemoglobinas, tiesiog nieko net įkišti negalėdavau, buvo sulysęs, bet dabar jau gerokai pasitaisėme, valgo daug.

    iinnggaa

  10. 1

    Gal savaite vien ant skysciu ar kokiu jogurtuku gyvas budavo,o paskui atsigriebdavo

    ruta26