• 8ats.

    gal mamytes zinote kaip yra kitose salyse,ar yra vandens skaitikliai? kaip reikia moketi?metini mokesti,ar kiek isnaudoji?

    airijoje zaa ivesti vandens skaitiklius,vieni sako kad tereiks susimoketi metini mokesti,kiti kalba ir kad reiks moketi kiek isnaudojai.idomu kaip kitose salyse?

    aronasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kalbant apie UK tai kai kur yra skaitikliai,bet kai kur tik gauni saskaita uz metus kuria apskaiciuoja pagal registruotus zmones,tokio abonentinio mokescio nera

    sandi

  2. 2

    Svedijoj, siuo metu nuomuojam nama. vandeni siurblys tiekia tik musu namui, tada nemokam uz vandeni. o miestuose tiksliai nezinau, bet atrodo, kad yra vienas mokestis, i kuri ieina sildymas, vanduo, prieziura buto ir t.t. (100 proc neteigiu, nes pati negyvenu, kiek girdejau, bet cia dar gali priklausyti daug kas ir nuo komunos).

    reda83

  3. 1
  4. 1

    Mano vyras taip pat dirba ir gyvena Norvegijoje,tai irgi sakė,kad vanduo ten nemokamas yra.Kiek žinau,tai Skandinavijos šalyse visose su vandeniu taip yra,dar berods Anglijoje tas pats,nes kalbėjausi su viena pažįstama,tai sakė irgi vandens gali naudoti kiek nori,nėra jokių skaitiklių,o mokestis turbūt bendras kažkoks yra už viską.

    vitalijus

  5. 1
  6. 1

    jav yra mokam kas 3 mensius pagal skaitiklio parodymus

    zilvinta

  7. 1

    mes taip pat gyvename airijoje,esame girdeje kad bus metinei mokesciai.

    domisi

  8. 1

    Mano vyras dabar dirba Norvegijoje, pamenu minėjo,jog už vandenį jie nemoka

    Pabuciuok